Scandinavian Technology Institute

Scandinavian Technology Institute (STI Norway), tidligere Euro Business School, har siden 1988 utviklet bedrifter innen fagområdene salg, service, ledelse og forretningsprosesser. Selskapet retter seg mot bedriftsmarkedet (B2B) og Retail (B2C), og har i tillegg en egen avdeling som betjener bedrifter i elektro- og VVS-bransjen. STI bidrar til økt lønnsomhet for våre kunder gjennom innsikt fra egne evalueringsverktøy, kurs og utviklingsprosesser, kompetanseportal og film. Vi holder til på Helsfyr i Oslo og er for øyeblikket ca. 50 medarbeidere i Norge.

Digital markedsfører

Vi søker etter en nyskapende digital markedsfører som forstår hvordan man kan skape leads gjennom ulike kanaler. Det er viktig at du har erfaring og/eller interesse for utforming av digitale kampanjer. Om du er en person som har øye for de gode historiene, kjennskap til digitalt salg og er resultatorientert, ønsker vi å bli bedre kjent med deg.

Din rolle som digital markedsfører
I rollen som digital markedsfører kommer du til å utvikle og være ansvarlig for våre digitale kampanjer. Jobben består av å synliggjøre våre kompetanseområder, produkter, frokostseminarer og e-bøker. Noen av dine viktigste bidrag blir å skape trafikk til websiden gjennom digital annonsering, SEO, Sosiale medier, nyhetsbrev og utvikle og drifte vår tilstedeværelse i sosiale medier.

Vi har som mål å skape best mulig effekt av vår markedsføring gjennom leads til salgsavdelingen, deltagere til frokostseminarer og økt kundelojalitet. Hos oss vil du samarbeide tett med våre dyktige webutviklere om analyse, a-b testing av kampanjer og fortløpende optimalisering.  

Hvem er du?
Vi ønsker at du har relevant utdanning innen markedsføring og gjerne noen års erfaring fra digital markedsføring med dedikert ansvar for å drive digitalt salg. Du er gjerne hands-on med sosiale medier, marketing automation, sosiale medier og andre relevante verktøy. Du kjenner effekten av digitale kanaler og er opptatt av holde deg oppdatert på siste nytt i bransjen. Du må ha erfaring med Facebook Business Manager, søkemotoroptimalisering og innholdsmarkedsføring. I tillegg bør du jobbe strukturert, og trigges av og nå egne og selskapets mål. Om du i tillegg er god til å kommunisere skriftlig, er det et pluss.

Vi tilbyr
Dette er en unik mulighet til å jobbe i Norges ledende miljø innenfor salg, service og ledelse. Som digital markedsfører vil du tre inn i en utfordrende stilling i et spennende selskap i vekst med muligheter for å jobbe med kollegaer i Danmark, Sverige og Nederland. Du vil ha stor grad av faglig og personlig utvikling.

Har du noen spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe eller har lyst til å ta en liten prat. Kontakt markedssjef, Ole Konrad Fjeldstad Iversen, på mobil 93 45 45 02 eller send e-post til ole.konrad@sti-norway.no.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.