Insula AS

Insula AS er et nordisk sjømatkonsern med hovedfokus på utvikling, foredling og salg av fisk og sjømatprodukter i det nordiske dagligvare- og storhusholdningsmarkedet. Konsernet ble etablert i 2015 med hovedkontor på Leknes i Lofoten, og avdeling for marked og forretningsutvikling i Oslo. Totalt sysselsetter konsernet 880 ansatte i Norge, Sverige og Danmark, og forventet omsetning i 2017 er på 4 mrd NOK. For mer informasjon, se www.insula.no.

Vi søker Business Controller til Nord-Norges kanskje mest spennende økonomistilling

Sjømatkonsernet Insula AS er i sterk vekst og søker nå en Business Controller til nyopprettet stilling ved hovedkontoret på Leknes.

Arbeidsoppgaver:

Business Controller vil jobbe tett på de ulike forretningsenhetene og bidra med rapportering, analyse, budsjettoppfølging og annen driftsmessig støtte. Stillingen vil være et sentralt bindeledd mellom økonomienheten og de operative avdelingene. Arbeidsoppgaver vil kunne tilpasses kandidatens bakgrunn.

Stillingen rapporterer til CFO i Insula AS og inngår i konsernets team av medarbeidere innen regnskap, controlling og økonomi.

Kvalifikasjoner:

Vi søker etter en kandidat med høyere økonomisk utdanning og noen års erfaring fra relevant stilling. Erfaring fra større virksomheter og tett oppfølging av operative miljøer vil være en fordel, men ikke et krav.

Personen vi søker må ha god kommersiell forståelse, analytiske ferdigheter, samarbeidsevner , og trives i et dynamisk arbeidsmiljø hvor endringer og utvikling er en del av hverdagen.

Vi tilbyr:

En unik mulighet til å være med å bidra i utviklingen av et ungt sjømatkonsern i sterk vekst.

Kontorsted midt i vakre Lofoten, kanskje Norges ”hotteste” destinasjon.

Vi ønsker å gi våre medarbeidere en interessant hverdag med gode muligheter for faglig utvikling.

Konkurransedyktige betingelser.

For spørsmål om stillingen, kontakt Håvar Solsvik i Randstad på telefon 400 21 597.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.