Lardal kommune

Lardal kommune kan by på flotte naturomgivelser, med fine turmuligheter i skog og fjell,sommer som vinter. I kommunen finner du treningssenter, toppturer  og langrennsarenamed milevis av preparerte løyper. Aktivitetsparken «Høyt og Lavt» ligger ved Kjærrafossepark, som er et nydelig turområde ved Lågen. Er du interessert i fiske har du mulighetfor kjøp av fiskekort til laksefiske.

Kommunen har rabattordning med treningssentre for ansatte både i Svarstad, Hvittingfoss og Larvik. Lardal kommune ligger sentralt med kort vei til flere byer i Vestfold, Buskerud og Telemark.45 - 60 min. til: Larvik, Stavern, Sandefjord, Tønsberg, Holmestrand, Horten, Drammen,Kongsberg, Skien og Porsgrunn. Det er god bussforbindelse fra Lardal til Oslo og Skien. Med bil til Oslo tar det ca 75 min.

Ledige stillinger i Lardal skole

Lardal skole er 1-10 skole og den ligger i Svarstad i Lardal kommune. Skolen holder til i to bygg; et for ungdomstrinnet og et for småskole- og mellomtrinnet. Fra 1.1.2018 er Lardal kommune en del av nye Larvik kommune.

100 % fast lærerstilling:       Arkivsak 17/164

Fra 01.08.17 er det ledig fast stilling som lærer i 100 % ved Lardal skole. Stillingen vil for tiden ha arbeidssted på ungdomstrinnet.

Krav til stillingen:

  • Strukturert
  • Målretta
  • Gode samarbeidsevner
  • Undervisningskompetanse på ungdomstrinnet
  • 60 studiepoeng i Norsk
  • Kan uttrykke seg godt, både skriftlig og muntlig, på norsk
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi kan tilby gode kollegaer og et godt arbeidsmiljø. Skoleåret 2017/18 satser vi på IKT og ruller ut nettbrett til alle elever og ansatte.

Også lærere uten 60 studiepoeng i norsk oppfordres til å søke. De kan ansettes med avtale om videreutdanning, eller bli vurdert som kandidater, for midlertidig ansettelse til 31.7.18.

 

Midlertidig lærerstilling:       Arkivsak 17/165

Det vil bli ledig midlertidig lærerstilling ved Lardal skole. Arbeidssted vil for tiden være ungdomstrinnet. Stillingens størrelse vil påvirkes av ansettelsen i den faste stillingen.

 

For begge stillingene

Lardal kommune ønsker i størst mulig grad å speile mangfoldet i befolkningen.  Det er derfor et mål å oppnå en balansert kjønns- og alderssammensetning.

Oppgi referanser i søknaden. Kopi av attester og vitnemål tas med til et eventuelt intervju.

Det trekkes 2 % til pensjon fra lønnen. Lønn og arbeidsvilkår i samsvar med lov, forskrift og avtaleverk. Den som blir tilsatt må, før tilsetting, legge fram politiattest av nyere dato (legges ikke ved søknaden).

Søknadsfrist 6. august 2017.

Nærmere opplysninger ved Kjetil Vik, rektor Lardal skole, tlf. 977 00 567.

Kun søknader sendt via vårt digitale søknadssenter vil bli behandlet.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.