Mestrings- og læringssenteret AS

Vår visjon er å gi brukerne forutsetninger til å leve verdige liv, samt å skape trygge rammer for pårørende og oppdragsgivere.

Mestrings- og Læringssenteret søker nattevakt i 53% stilling til vår avdeling Hafslotun i Luster kommune. Vi har og behov for dyktige vikarer.

Mestrings- og læringssenteret er en profesjonell og fremtidsrettet bedrift i sterk vekst. Vi jobber med verdi-baserte tjenester innen helse- og omsorg med fokus på den enkelte bruker. For oss er det meget viktig å levere god kvalitet i alle ledd gjennom et høyt faglig fokus. Vi utøver et betydelig samfunnsansvar som bedriften er meget bevisst. Vi har i dag ca. 200 ansatte.

Nattevakt og tilkallingshjelp

Som miljøarbeider vil du arbeide i team med fokus på kvalitet, tilrettelegging, planlegging og målrettet miljøterapeutisk arbeid. Din oppgave vil være å bidra i teamet slik at brukerne opplever en helthetlig og forutsigbar hverdag med trygge rammer. Vi søker miljøarbeidere med rett innstilling og holdning til det viktige arbeidet som vi utfører.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Interessert i mennesker
  • Omsorgsfull og engasjert
  • Tålmodig
  • Initiativrik og flink til å motivere
  • Fleksibel og godt humør
  • Erfaring innen helse og omsorg er et ønske, men ikke et krav
  • Førerkort klasse B

Vi tilbyr deg muligheten for å skaffe deg arbeidserfaring i en spennende bedrift innen helse og omsorg. Du vil få en aktiv og variert arbeidsdag i et godt arbeidsmiljø med faglig dyktige kollegaer. Arbeidstiden vil være i turnus.

Vi oppfordrer studenter innen helse- og omsorg til å søke. Personlig egnethet vil tillegges avgjørende vekt.

Det kreves politiattest i henhold til gjeldene lovverk.

Har du spørsmål til stillingen, kontakt Bjarni Valsson på e-post: bjarni /95041638

Søknadsfrist: snarest

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.