Nortura SA logo

Nortura er en av Norges største matprodusenter, og Gilde og Prior er to av våre mest kjente merkevarer. Vi er bondens selskap; et samvirke eid av over 18 800 norske bønder over hele landet. I Nortura jobber vi hver dag for matglede, helse og bærekraft. Vi skaper store verdier for Norge, omsetter for 23 milliarder kroner og legger igjen over 5 milliarder kroner til fellesskapet gjennom skatter og avgifter fra våre ansatte, eiere og underleverandører (samfunnsregnskap 2016).

Vil du jobbe med noen av Norges sterkeste merkevarer?
Nortura SA søker:

Internadvokat/jurist

Juridisk avdeling i Nortura SA består av to erfarne advokater og skal nå styrkes med én internadvokat/jurist. Vi søker primært etter en kandidat med minst 2 års arbeidserfaring og med én eller flere av følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

  • interesse for å arbeide bredt med juridiske emner og finne gode kommersielle løsninger innenfor trygge juridiske rammer
  • erfaring med eller interesse for kontraktsrett, selskapsrett, immaterialrett og/eller relevante regulatoriske regelverk
  • nysgjerrighet og lyst til stadig å lære om bl.a. innovasjonsprosjekter, de ulike nivåene i matkjeden så vel som tekniske forhold knyttet til drift.
  • god fremstillingsevne, både skriftlig og muntlig
  • strukturert, effektiv og med evne til å påskynde både interne og eksterne prosesser
  • høy grad av integritet og gode akademiske resultater

Juridisk avdeling i Nortura SA bistår hele konsernet; både toppledelsen, de 33 fabrikkene som er lokalisert over hele landet, datterselskaper samt fagavdelinger innenfor bl.a. innkjøp, salg, finans/kreditt, mattrygghet og HR.

Arbeidsoppgavene vil være svært varierte og omfatter bl.a. å yte bistand ved forhandlinger, utarbeidelse av avtaler og utvikling av forretningsområder, å påse at virksomheten skjer i samsvar med regulatorisk regelverk, håndtering av tvistesaker m.v. Det er også muligheter for å oppnå prosedyreerfaring.

Stillingen vil være knyttet til Norturas hovedkontor på Løren i Oslo. Nortura SA kan tilby konkurransedyktige betingelser, fleksibilitet, utviklingsmuligheter og et positivt og godt arbeidsmiljø.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:
Kjell Clement Ludvigsen, mob: 90402737 

Søknader mottas kun elektronisk.
Klikk på send søknad linken under for å søke på stillingen.

Søknadsfrist: 29.september 2017

 

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.