Podium jobb og karrieresenter

Podium jobb og karrieresenter er et privat selskap som ble stiftet i 2002.  Firmaets kjernevirksomhet er å hjelpe mennesker som av forskjellige årsaker står utenfor arbeidslivet, raskt ut i varig lønnet arbeid.  Podium er blant annet leverandør av arbeidsmarkedskurs og har nærmere 25 kurssteder, fordelt på 5 regioner. Våre verdier er dypt forankret i vår bedriftskultur. Etterlevelse av verdiene er en stor del av vår identitet.

Podium jobb og karrieresenter er en IA-virksomhet og jobber sammen for et godt og inkluderende arbeidsmiljø..

Arbeidsplassene i Podium jobb og karrieresentere skal preges av mangfold, og vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss.

Verden/Mangfold - Empati - Kompetanse - Kvalitet - Engasjement - Respekt

Har du evne til å vekke, motivere og løfte mennesker i deres endringsprosess?

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere, enten som veileder eller som norsklærer, som har evnen til å løfte og motivere andre i utfordrende situasjoner og vil gjerne komme i kontakt med potensielle kandidater som ønsker en karriere hos oss.

  • Som veileder må du ha 3 årige høyskole, gjerne innen pedagogikk og gode kjennskaper om arbeidsmarkedet.
  • Som norsklærer er vi interessert i deg som er utdannet pedagog som gjerne har tilleggsutdannelse i Norsk som andrespråk.

Hørtes dette interessant ut?

Registrer din CV via linken under og spesifiser dine styrker og kompetanse, hva du kan bidra med samt hvorfor du har lyst til å jobbe hos oss. Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Jobber fra Podium jobb og karrieresenter