Rissa kommune

 

 

Kontaktlærer for tredje årstrinn ved Stadsbygd Skole

Vi har ledig stilling som kontaktlærer for tredje årstrinn, i 100 % stilling. Årstrinnet er delt i to, der den som tilsettes vil få ansvar for halve årstrinnet. Stillingen er et vikariat med mulighet for fast ansettelse. 

Stadsbygd skole har ca. 290 elever fra 1. – 10 klasse. Skolen ligger 13 km fra Rissa sentrum og reisetida fra Trondheim er ca. 50 minutter, inkludert ferge. I 2016 fikk Rissa kommune Skoleeierprisen. Dette er en pris som Kunnskapsdepartementet og KS deler ut annethvert år.

Kvalifikasjoner:

  • Fortrinnsvis ønsker vi søkere med godkjent lærerutdanning for 1-7.årstrinn, men andre søkere med relevant kompetanse oppfordres til å søke
  • Vi vektlegger at du er fleksibel og samarbeidsvillig med evne til å kommunisere med alle ledd i organisasjonen
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt
  • Viktige egenskaper for denne stillingen er evne til å være tydelig, besluttsom, målrettet og ha en positiv innstilling.
  • Politiattest kreves        

Tiltredelse: Så snart som mulig.

Søknadsfrist: 5.mars

Skulle det bli problematisk å benytte elektronisk søknadsskjema, ber vi deg om å kontakte Servicetorget ved Rissa Rådhus på telefon 73 85 27 00.

Alle som søker på stillingen, vil stå på ei liste som er tilgjengelig på rissa.kommune.no. Hvis noen ber om utvidet søkerliste, vil de også få informasjon om alle søkernes utdanning og arbeidserfaring. Hvis du ikke ønsker å stå på ei offentlig liste over søkere, må du begrunne dette skriftlig til . Du sender inn begrunnelsen etter at du har søkt på stillingen. Vi vil vurdere begrunnelsen ut ifra reglene i offentlighetsloven. Hvis det, etter kommunens vurderinger, ikke foreligger en særskilt grunn, vil søkeren bli offentliggjort. I et slikt tilfelle vil du bli kontaktet på forhånd.

 

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.