Saint-Gobain Byggevarer AS

Weber er sammen med sine søsterselskaper Glava og Gyproc bland Norges ledene byggevareprodusenter. Weber er en del av Saint-Gobain, et av verdens fremste industrikonsern med over 168.000 talentfulle medarbeidere globalt. Vi står i spissen for å forme fremtidens byggebransje gjennom Webers store nedslagsfelt i Norge, men også internasjonalt med satsning på Offshore Wind og Marine.

I Weber jobber vi for å hente det beste av innovasjon innen murverk og murverksrelaterte produkter i utlandet, for å tilpasse det til norske forhold her hjemme. Vår kompetanse og produkter gir trygge, effektive og bærekraftige løsninger.

I Norge driver vi Glava AS og Saint-Gobain Byggevarer AS, med rundt 550 dedikerte ansatte og en omsetning på ca 3 milliarder kroner. Vi er mer enn bare en bedrift; vi er en sentral kraft i den norske byggebransjen. Vårt arbeid bidrar aktivt til at Norge skal nå klimamålene og at det utvikles bedre bygg for fremtiden.

Vår visjon? Making the world a better home.

Til vår avdeling Offering&Innovation; søker vi Produktsjef Gulv og Marine

Vi er i sterk vekst og søker derfor etter en produktsjef med bred teknisk kompetanse og erfaring som vil få ansvar for vår portefølje av produkter og systemer innen gulvavretting og marine.

 Arbeidsoppgaver

  • Ansvar for produktporteføljen innen gulv og marine
  • Utvikling av produkter og løsninger innen produktområdet på norsk og internasjonalt nivå
  • Delta i markeds- og kommunikasjonsprosessen
  • Ansvar for teknisk dokumentasjon og produktdata i ulike kanaler
  • Opplæring og teknisk støtte internt og eksternt
  • Lede prosjekter på tvers av flere avdelinger

 Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

Du har en aktiv og selvstendig tilnærming til arbeid og gode samarbeidsevner. Du er en naturlig modig og nysgjerrig fagperson med en positiv innstilling og et ønske om å utvikle nye ting. Du er kreativ og liker å gjøre noe konkret. Stillingen innebærer både selvstendig arbeid og ledelse av andres aktiviteter. Hvis dette er deg, vil du vil bli en del av et solid fagmiljø og jobbe tett med kompetente og dedikerte kolleger.

  • 3-5 års relevant utdanning på høyskolenivå eller relevant arbeidserfaring
  • Høy teknisk kompetanse om byggeteknikk samt relevant lovgiving
  • Er god på å jobbe i team
  • Gode digitale ferdigheter
  • God markedsinnsikt og kommersiell forståelse
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner med personer på ulike nivåer og med ulik bakgrunn
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Gjerne ha erfaring fra tilsvarende bransje, men ikke noe krav

 Vi tilbyr

Jobb for en bærekraftig fremtid: Vi er dedikerte til miljøet, og fullstendig forpliktet til å oppnå karbonnøytralitet. Dette gjør vi gjennom å gi våre ansatte muligheten til å designe og produsere bærekraftige løsninger for å skape en bedre fremtid for alle.

Global og lokal påvirkning: I vårt internasjonale konsern har du muligheten til å påvirke positivt, uansett rolle. Vi tilrettelegger for at du kan skape, eksperimentere, lære og utvikle deg hos oss – både nasjonalt og internasjonalt. 

Realiser ditt fulle potensial: Vi ser hver ansatt og deres bidrag og potensial, og tilrettelegger for at du skal vokse og utvikle deg som del av vårt team. Diversitet, mangfold og inkludering er viktige verdier hos oss. 

Utvikle din karriere: Vi tilbyr gode muligheter for læring og utvikling, og jobber for at du skal vokse i din rolle – både personlig og faglig. 

Betingelser og arbeidshverdag: Vi har meget gode pensjons- og forsikringsordninger, i tillegg til konkurransedyktige betingelser. Utover dette har vi et sterkt arbeidsmiljø med engasjerte og flinke folk, som gleder seg til å bli kjent med deg. Ingen dager er like hos oss, og du kan forvente deg stor variasjon i oppgaver og prosjekter. 

Fleksibilitet og balanse: Livet er mer enn jobb, og vi oppfordrer våre ansatte til å ha en sunn balanse mellom arbeid og privatliv. Vi tilbyr fleksible arbeidstider og muligheten til å jobbe hjemme fra dersom det er mest praktisk for din livssituasjon. 

Arbeidssted vil være ved vårt hovedkontor på Ryen i Oslo, og stillingen rapporterer til leder for Produktsjefer. Stillingen som produktsjef tilhører vår Nordiske og Baltiske avdeling Offering & Innovation og vil innebære en del reisevirksomhet.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Jonas Jalmerbrandt på mail (direkte mail finner du ved å trykke på søkeknapp) eller på tlf. 48997354.

Søknad og CV merket "Produktsjef gulv og marine" sendes via søkeknapp snarest. 

Besøk oss gjerne på www.weber-norge.no