Sauherad kommune

Fruktkommunen Sauherad har ca 4.300 innbyggere og ligger i Midt-Telemark mellom Bø og Notodden. Her er et godt utbygd skole og barnehagetilbud, med videregående skoler og høyskoler i nabokommunene. Her finner du trygge oppvekstområde med et rikt kulturliv og nærhet til urbane tilbud. Et naturskjønt område med landets beste klima gir gode muligheter for friluftsliv sommer som vinter.

Undervisningsstilling vikariat

Kort om stillingen

Vikariat i inntil 100% stilling fra 13.03. - 30.04.2017, med mulighet for forlengelse til 30.06.2017.

Ansvars og arbeidsområde

Stillingen er på ungdomstrinnet ved Sauherad barne- og ungdomsskole, og med fagene Natur og miljø, Arbeidslivsfag, Kroppsøving og Spesialpedagogikk. Skolen ligger på Gvarv.

Utdanning/Kvalifikasjonskrav

Det er svært ønskelig med godkjent lærerutdanning, enten fra høyskole eller gjennom universitetsfag og pedagogisk utdanning.

Personlige egenskaper

God på relasjonsbygging til elevene, tydelig på klasseromsledelse og evne til å skape et godt læringsmiljø, gode pedagogiske ferdigheter, fleksibel og med gode samarbeidsevner,

Kommunen kan tilby

variasjon i arbeidet, engasjerte kollegaer, gode samarbeidsforhold, faglig utvikling.

Hva kan du forvente av ledelsen i Sauherad kommune?
Profesjonelle i sin leder- og arbeidsgiverrolle, til å stole på, setter seg mål, og sikrer resultat gjennom endring og utvikling.

Hva forventer lederen av deg?
En god kollega, lojal, løsningsorientert og fleksibel.

For nærmere informasjon kontakt enhetsleder.

Lønnsvilkår

Tilsetting vil skje i samsvar med aktuelle lover, reglement og avtaler, og medlemskap i gjeldende pensjonskasse.

Spesielle krav

Den som tilsettes må levere politiattest jf. Lov om grunnskolen og den vidaregåande opplæringa § 10.9.

Annet

Søkeren må ha førerkort kl B og kunne stille bil til disposisjon.

Aktuelle søkere vil bli kalt inn til intervju. De som blir innkalt til intervju må ta med seg kopi av attesterte vitnemål og attester.

Søknad sendes

Søkerne må benytte seg av elektronisk søknad, via valget "Send søknad".

Vi anbefaler at du skriver søknadsteksten i et tekstbehandlingssystem før du starter søkeprosessen. Da kan du kopiere teksten inn i søknaden.
Når du begynner å registrere søknaden må du gjennomfør de 5 hovedpunktene før du sender søknaden ved hjelp av det siste punktet, det er ikke mulig og mellomlagre søknaden.
Vi anbefaler at du huker av for at du vil ha dokumenter og annen kommunikasjon tilsendt elektronisk, da vil du også få en epost med kvittering om at søknaden er mottatt.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.