Sauherad kommune

Fruktkommunen Sauherad har ca 4.300 innbyggere og ligger i Midt-Telemark mellom Bø og Notodden. Her er et godt utbygd skole og barnehagetilbud, med videregående skoler og høyskoler i nabokommunene. Her finner du trygge oppvekstområde med et rikt kulturliv og nærhet til urbane tilbud. Et naturskjønt område med landets beste klima gir gode muligheter for friluftsliv sommer som vinter.

Konsulent - servicetorg

Kort om stillingen

Vikariat i 1 år i hel stilling tilknyttet servicetorget, fra 01.12.2017 eller etter nærmere avtale med leder.

Ansvars og arbeidsområde

Stab og service avdelingen er en serviceinstans for kommunens innbyggere, politikere og interne enheter. Arbeidet vil bestå av håndtering av post og arkiv, møtesekretariat, publikumsbetjening på servicetorget, tilrettelegging og koordinering av fellestjenester samt saksbehandlingsoppgaver som til enhver tid tilhører avdelingen.
Vi ønsker å knytte til oss en medarbeider som har gode serviceholdninger, er fleksibel, liker utfordringer og ser muligheten for utvikling. Stillingen inngår i kommunens team på servicetorget.

Utdanning/Kvalifikasjonskrav

Relevant utdanning på høyskolenivå eller tilsvarende, relevant praksis og erfaring er ønskelig, formell eller reell arkivfaglig bakgrunn vil bli vektlagt.

Personlige egenskaper

Vi ønsker deg som er faglig engasjert, arbeider selvstendig, er systematisk og strukturert, har evne og vilje til godt samarbeid, er initiativrik og fleksibel. Egnethet vil bli vektlagt.

Kommunen kan tilby

Variasjon i arbeidet, engasjerte kollegaer, gode samarbeidsforhold, faglig utvikling.

Hva kan du forvente av ledelsen i Sauherad kommune?
Profesjonelle i sin leder- og arbeidsgiverrolle, til å stole på, setter seg mål, og sikrer resultat gjennom endring og utvikling.

Hva forventer lederen av deg?
En god kollega, lojal, løsningsorientert og fleksibel.

For nærmere informasjon kontakt leder.

Lønnsvilkår

Tilsetting vil skje i samsvar med aktuelle lover, reglement og avtaler, og medlemskap i f.t. KLP (Kommunal Landspensjonskasse). KLP har bl.a. gode betingelser på pensjon, forsikringer og banktjenester.

Annet

Søkere må ha førerkort klasse B, og stille bil til disposisjon.

Aktuelle søkere vil bli kalt inn til intervju. De som blir innkalt til intervju må ta med seg kopi av attesterte vitnemål og attester.

Søknad sendes

Søkerne må benytte seg av elektronisk søknad, via valget "Send søknad".

Vi anbefaler at du skriver søknadsteksten i et tekstbehandlingssystem før du starter søkeprosessen. Da kan du kopiere teksten inn i søknaden. Når du begynner å registrere søknaden må du gjennomfør de 5 hovedpunktene før du sender søknaden ved hjelp av det siste punktet, det er ikke mulig og mellomlagre søknaden.

Vi anbefaler at du huker av for at du vil ha dokumenter og annen kommunikasjon tilsendt elektronisk, da vil du også få en epost med kvittering om at søknaden er mottatt.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.