ScaleAQ

ScaleAQ er en ledende global teknologileverandør som leverer og produserer komplette anlegg til oppdrettskunder i mer enn 40 land. Selskapet har ca. 850 ansatte og kontorer i Norge, Skottland, Polen, Island, Chile, Canada, Tasmania og Vietnam.

Gjennom økt fokus på bærekraft, biologi, produktutvikling og digitalisering har ScaleAQ tatt en tydelig rolle for å sikre at utvikling av teknologi skjer på biologien og miljøet sine premisser. Det gjør vi ved å produsere og levere teknologi, infrastruktur og tjenester på en solid, bærekraftig og innovativ måte.

Vi tilbyr en spennende stilling i en svært fremtidsrettet næring

Ingeniører – Fortøyningsanalyser

 

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Selvstendig og i team utføre fortøyningsanalyser og dimensjonering for fortøyningsanlegg
  • Ved behov delta på forskning og utvikling
  • Prosjektarbeid

Erfaring, kompetanse og personlige egenskaper:

Vi søker etter deg med interesse for å jobbe med tekniske analyser og har en god teoretisk bakgrunn, gjerne teknisk ingeniør (Msc / Bsc) utdannelse eller teknisk fagskole.

Det er viktig at du har kjennskap til hydrodynamikk, FEM analyser og marine konstruksjoner eller andre relevante fagområder. Du må være initiativrik, løsningsorienter og en god relasjonsbygger.

Arbeidet og stillingen vil også kreve markedsrettet arbeid på aktuelle prosjekter.

Erfaring fra oppdrettsbransjen er en fordel.

 

Vil tilbyr

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling med gode utviklingsmuligheter hos en verdensledende utstyrsleverandør med store vekstambisjoner.  Du vil jobbe sammen med et av havbruksnæringens mest fremoverlente utviklings- og Engineerings miljø.

Arbeidssted ønskes fortrinnsvis ved selskapets hovedkontor i Trondheim, men ved rett kandidat kan arbeidssted diskuteres.  Stillingen rapporterer til Avd. Leder Fortøyningsanalyser.  Vi tilbyr gode og konkurransedyktige betingelser.

Søknadsfrist 25.juni 2021