A-2 NORGE AS

A-2 er en nordisk konsulentvirksomhet som består av 90 erfarne konsulenter ved kontorer i Oslo og København. A-2 Norge AS ble etablert i 2003 av tidligere partnere i et større internasjonalt konsulentselskap. Vi har i dag 48 ansatte konsulenter, i tillegg til et nettverk av tilknyttede konsulenter. Tjenestene er innenfor områdene IT, ledelse og organisasjonsutvikling.

IT prosjektleder

A-2 opplever sterk vekst i etterspørselen etter sine tjenester. A-2 bistår flere store virksomheter med gjennomføring av mange spennende digitaliseringsprosjekter innen offentlig og privat sektor.  Vi søker derfor etter flere dyktige IT prosjektledere til disse prosjektene.

A-2 er et konsulentfirma med både yngre og meget erfarne medarbeidere. Vi har et solid fagmiljø ikke minst innen IT prosjektledelse og IT arkitektur. A-2 har konsulenter som har ledet og jobbet på noen av de største og mest  spennende IT prosjekter i Norge.  A-2 har ellers et bredt spekter av oppdrag innen

 • rådgivning
 • prosjektgjennomføring
 • IT-anskaffelser
 • Kvalitetssikring

Våre tjenester ligger ofte i skjæringspunktet mellom organisasjon, ledelse og teknologianvendelse. Bistand rundt gjennomføring av IT prosjekter er det største område. Vi jobber kun på kundens side og du vil som IT prosjektleder være kundens prosjektleder / rådgiver. 

A-2 har rammeavtaler med mange store private og offentlige virksomheter. Primære bransjer er Bank, Forsikring, Handel, Helse og Offentlig sektor

Vi søker etter IT prosjektledere som har erfaring fra digitaliseringsprosjekter fra større virksomhete helst som konsulent. Du kan enten ha en teknisk eller forretningsmessig bakgrunn. Vi er interessert i personer som har erfaring som IT prosjektleder eller personer som har betydelig erfaring med prosjektgjennomføring, men som ennå ikke selv har vært prosjektleder. Vi vil gjerne ha personer med erfaring fra smidig gjennomføringsmetodikk og som tidligere har jobbet med prosjektoppgaver som programmering, design og testing. Vi forventer at du har god forståelse for de muligheter og utfordringer virksomheter står overfor rundt digitalisering og innføring av ny teknologi.

Vi søker etter personer med meget gode analytiske egenskaper. Viktige krav som stilles er:

 • Raskt kunne sette seg inn i nye/ukjente problemstillinger
 • Jobbe selvstendige og ta ansvar for egne og andres leveranser
 • Evnen til å tilpasse seg nye omgivelser
 • Gode kommunikasjonsegenskaper

Kvalifikasjoner:   

 • Utdannelse på masternivå - Sivilingeniør, master i informatikk, siviløkonom eller lignende med gode faglige resultater
 • 3 til 10 års erfaring med relevant prosjektarbeid
 • Meget god kjennskap til metoder og standarder for gjennomføring av IT prosjekter - smidig og/eller fossefall
 • Meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk

Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter i et sterkt fagmiljø. Du vil få gode muligheter til å delta i firmaets utvikling og til å påvirke dine egne arbeidsoppgaver.

Vi holder til i trivelige lokaler sentralt på Skøyen med gode kommunikasjons- og parkeringsmuligheter.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.