A-2 NORGE AS

A-2 er en nordisk konsulentvirksomhet som består av 90 erfarne konsulenter ved kontorer i Oslo og København. A-2 Norge AS ble etablert i 2003 av tidligere partnere i et større internasjonalt konsulentselskap. Vi har i dag 53 ansatte konsulenter, i tillegg til et nettverk av tilknyttede konsulenter. Tjenestene er innenfor områdene IT, ledelse og organisasjonsutvikling.

Vil du jobbe med kvalitetssikring av store digitaliseringsprosjekter?

A-2 opplever sterk vekst i etterspørselen etter våre tjenester. Vi har de siste 10 årene kvalitetssikret mange av de største digitaliseringsprosjektene i Norge hos viktige etater som NAV, Statens vegvesen og Skatteetaten, og har nettopp fått en ny rammeavtale med Finansdepartementet om kvalitetssikring av store statlige investeringer sammen med våre samarbeidspartnere Holte Consulting og Menon Economics. Vi har en rekke pågående kvalitetssikringsoppdrag og opplever økende tilgang på spennende oppdrag. Derfor søker vi etter flere dyktige analytikere som kan inngå i våre kvalitetssikringsteam.

Du bør ha noe erfaring med anvendelse av prosjekt- og planleggingsmetodikk og kan jobbe effektivt, systematisk og strukturert med gjennomgang av store mengder prosjektdokumentasjon samt oppbygging av dokumentasjon av kvalitetsgjennomgangen. Alle kvalitetssikringsoppdragene vil bli utført av et team hvor det inngår erfarne og dyktige konsulenter fra A-2, og i mange tilfeller fra samarbeidspartnere. Du vil derfor få anledning til å trekke på et bredt spekter av Norges fremste kompetanse på området.

A-2 er et konsulentfirma med både yngre og meget erfarne medarbeidere. Vi har et solid fagmiljø innen kvalitetssikring, IT prosjektledelse og IT arkitektur. A-2 har ellers et bredt spekter av oppdrag innen:

 • Rådgivning
 • Prosjektgjennomføring
 • IT-anskaffelser
 • Kvalitetssikring 

Våre tjenester ligger ofte i skjæringspunktet mellom organisasjon, ledelse og teknologianvendelse. Bistand rundt gjennomføring av digitaliseringsprosjekter er det største område. A-2 har rammeavtaler med mange store private og offentlige virksomheter. Primære bransjer er Bank, Forsikring, Handel, Helse og Offentlig sektor

Viktige krav som stilles er:

 • Raskt kunne sette seg inn i nye/ukjente problemstillinger
 • Metodisk og analytisk arbeidsform
 • Jobbe selvstendige og ta ansvar for egne og andres leveranser
 • Evnen til å tilpasse seg nye omgivelser
 • Gode kommunikasjonsegenskaper

Kvalifikasjoner:   

 • Utdannelse på masternivå – Samfunnsøkonom Sivilingeniør, master i informatikk, siviløkonom, samfunnsøkonom eller lignende med gode faglige resultater
 • 3 til 10 års relevant erfaring
 • Meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norskVi holder til i trivelige lokaler sentralt på Skøyen med gode kommunikasjons- og parkeringsmuligheter

Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter i et sterkt fagmiljø. Du vil få gode muligheter til å delta i firmaets utvikling og til å påvirke dine egne arbeidsoppgaver.

Vi holder til i trivelige lokaler sentralt på Skøyen med gode kommunikasjons- og parkeringsmuligheter.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.