AGA AS

AGA AS er Norges ledende industrigassleverandør. Våre kunder er mekanisk industri samt næringsmiddel-, prosess- og oljeindustri. Vi leverer også spesialgasser til laboratorier og medisinske gasser til sykehus. AGA AS har ca. 220 ansatte, hovedkontor og fabrikk i Oslo, og avdelinger flere steder i landet. Selskapet inngår i Region Continental and Northern Europe, som en del av The Linde Group, verdens største produsent av gasser for industriell og medisinsk bruk.

Logistikkplanlegger

AGA AS har nå en ledig stilling som logistikkplanlegger. Du vil bli en del av avdeling Cylinder Deliver som består av fem høyt motiverte og kompetente personer ansvarlig for en optimal styring av flaskeparken i Norge. Cylinder Deliver har som oppgave å forsyne AGAs forhandlere, kunder og egne etableringer med flaskegasser.  

Ditt arbeidssted vil bli AGAs produksjonsetablering på Furuset, Oslo.

Arbeidsoppgaver:

  • Kundefokusert og effektiv levering av gass til AGAs kunder og forhandlere
  • Planlegging, håndtering og ha oversikt over AGAs flaskedistribusjon
  • Medvirke til optimal bruk av ressurser, herunder jobbe i tett samarbeid med andre interne avdelinger, transport- og logistikk partnere

Kvalifikasjoner:

  • Relevant utdannelse innen logistikk/transport/distribusjonsplanlegging
  • Ønskelig med erfaring fra arbeid innen logistikk, spesielt innen transport- og distribusjonsplanlegging
  • Kjennskap/erfaring i bruk av ruteplanleggingssystem og SAP.
  • Gode datakunnskaper, herunder Microsoft Office (Word, Excel, etc.)
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Vi søker en serviceinnstilt og positiv person som aktivt vil jobbe med daglige problemstillinger knyttet til logistikk, herunder finne gode og kostnadseffektive løsninger. Du bør være resultatorientert, og inneha evne til skape kontakt og samarbeid med leverandører og samarbeidspartnere, både eksternt og internt i AGA.

For den rette personen kan vi tilby en utfordrende stilling med gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. Stillingen vil medføre noe reisevirksomhet og mye kontakt både internt i AGA og eksternt med våre forhandlere og leverandører i Norden/Europa.

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kontakt Yngve Logan på telefon 23 17 72 94 eller mobil 926 16 448.

Søknad med CV, merket ”Logistikkplanlegger”, sendes  innen 21. november 2018.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.