BDT Viken Regnskap AS

Kunnskapshuset BDT Viken har solid kompetanse innenfor både revisjon, regnskap og rådgivning. Vårt mål er å levere tjenester av høy kvalitet og som bidrar til at våre kunder oppnår bedre lønnsomhet og konkurransekraft. Kunnskapshuset BDT Viken ble etablert i Horten i 1979.

I dag er vi rundt 70 ansatte og har kontorer i fem byer i vårt kjerneområde langs Oslofjorden:
Halden, Horten, Moss, Oslo og Tønsberg, i tillegg har vi eget kontor i Polen.

Teamleder med ambisjoner

BDT Viken har hele tiden vært på offensiven og grepet tak i de mulighetene endringene i bransjen har ført med seg. I dag kan vi tilby den beste kompetansen, de nyeste verktøyene og en satsing på nett og sosiale medier som gir våre brukere trygghet og full oversikt. Vi har klare ambisjoner om å bli en enda sterkere aktør i årene som kommer, og søker nå en proaktiv og framoverlent temleder til vårt kontor i Oslo.

Vi holder til i flotte lokaler på Skøyen nær kollektiv transport. Regnskapsavdelingen består av 13 dedikerte og engasjerte ansatte som hver dag jobber hardt for at våre kunder skal få den beste rådgivningen.

Som teamleder hos oss vil du være en sentral ressurs for å påvirke og utvikle avdelingen og selskapet videre. Du vil være nærmeste leder for de på teamet. Du vil ha ansvar for oppfølging av arbeid mot kunder, løpende regnskapsførsel og årsoppgjør.  ​

Motiveres du av å være en sparringspartner for dine kunder og medarbeidere, og finne gode løsninger som bedrer kundenes lønnsomhet?

Vi ser etter deg som er autorisert regnskapsfører med ambisjoner og lederegenskaper.

Du har gode analytiske evner og trigges av å fordype deg i hva som ligger bak tallene.
Du framstår som en selvstendig og tillitsskapende person som har din styrke i kommunikasjon.
Som person er du sosial, omgjengelig og inspirerende både for dine kunder og kollegaer.

Tør du å handle - ta ansvar - beslutte? Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg!

Vi tilbyr en unik mulighet til å være med å påvirke og utvikle et selskap i vekst.
Hos oss vil du oppleve et godt og utviklende faglig miljø med nært samarbeid til våre øvrige kontorer. Utvikling av medarbeidere og organisasjonskultur har derfor stor strategisk betydning for oss. Du får jobbe med et selskap som setter den ansatte i fokus.

Spørsmål om stillingen / kontaktperson:

Laila Hox - Avdelingsleder Oslo
Telefon 97 66 55 30

Trude Tveiten - Daglig leder
Telefon 90 22 66 59

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.