BDT Viken Regnskap AS

Kunnskapshuset BDT Viken er en av de ledende revisjons-, regnskaps- og rådgivningsvirksomhetene langs Oslofjorden.
Historien startet i Horten i 1979 da revisor Svein Brataas etablerte selskapet med en revisor uten portefølje.
I dag er vi rundt 80 ansatte og har kontorer i Halden, Moss, Oslo, Horten og Tønsberg. Vi leverer kompetanse og kvalitet på tvers av regnskap, revisjon og rådgivning, og vi arbeider alltid nær deg som kunde, både faglig og geografisk.
Vårt mål er å levere tjenester av høy kvalitet som bidrar til at våre kunder oppnår bedre lønnsomhet og konkurransekraft.

 

AVDELINGSLEDER REGNSKAP

BDT Viken er på offensiven og vi har tatt et solid grep om de mulighetene endringene i vår bransje har ført med seg. Vi kan tilby våre kunder den beste kompetansen, de mest engasjerte medarbeiderne og vi ligger i forkant nå det gjelder nye og digitale verktøy. 

Vi fortsetter vår ferd mot å ta en ledende rolle i vårt marked, og søker nå avdelingsleder til vår regnskapsavdeling i Tønsberg. 

Vi holder til i moderne lokaler på Kaldnes med parkeringsmuligheter. Avdelingen som består av revisjon og regnskap har tilsammen 9 dedikerte ansatte, hvorav 6 i regnskap.

Ønsker du å være med å utvikle og skape din versjon av en ideell regnskapsavdeling ? Da er dette din mulighet!

Som avdelingsleder hos oss vil du være en nøkkelperson for å påvirke og utvikle avdelingen og selskapet videre. Sammen med resten av ledergruppen får du en sentral rolle for å optimalisere regnskapsavdelingen. Ved å motivere, inspirere og videreutvikle dine medarbeidere skal vi sammen ta ut potensiale som ligger i vårt marked.

Dine ansvarsområder:

  • operativt lederansvar for regnskapsavdelingen
  • personalansvar og ansvar for å motivere, inspirere og videreutvikle dine kollegaer
  • bygge og videreutvikle avdelingen i tråd med selskapets strategi
  • budsjettansvar, budsjettoppfølging og sikre optimal kvalitet på avdelingens leveranse
  • videreutvikle eksisterende kundeportefølje og bistå med rådgivning
  • regnskap inkludert årsoppgjør
  • ansvarlig for salg- og markedsarbeid

Vi ser etter deg som har ledererfaring fortrinnsvis fra regnskapsbransjen, og som trigges av å skape en vinnerkultur - sammen med andre. Som leder er du forretningsorientert og du ser alltid etter muligheter og løsninger som skaper verdier for våre kunder.

Vår bransje er i kontinuerlig endring og vi skal alltid være i forkant når det gjelder nye løsninger og digitalisering. Som avdelingsleder må du være nysgjerrig og åpen for nye tanker, samt evne å ta disse i bruk på en smart og trygg måte.

Er du autorisert regnskapsfører vil det bli vurdert positivt.

Vi tilbyr deg en unik mulighet til å være med å påvirke og utvikle et selskap i vekst og med høye ambisjoner. Hos oss vil du oppleve et godt og utviklende faglig miljø med nært samarbeid mellom våre kontorer.
Utvikling av våre medarbeidere og vår stammekultur er av stor strategisk betydning for oss. Vi skal alltid sette kunder og ansatte i fokus. Det har lagt grunnlag for at vi i år feirer 40 år, sprekere enn noen gang.

Er dette en rolle som trigger, og du ønsker å vite mer om stillingen er du velkommen til å kontakt daglig leder Trude Tveiten på 90 22 66 59. Alle henvendelser vil bli behandlet
konfidensielt.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.