BDT Viken Regnskap AS

Kunnskapshuset BDT Viken er en av de ledende revisjons-, regnskaps- og rådgivningsvirksomhetene langs Oslofjorden. Historien startet i Horten i 1979 da revisor Svein Brataas etablerte selskapet med en revisor uten portefølje.
I dag er vi rundt 80 ansatte og har kontorer i Halden, Horten, Moss, Oslo og Tønsberg, samt Szczecin i Polen. Vi leverer kompetanse og kvalitet på tvers av regnskap, revisjon og rådgivning, og vi arbeider alltid nær deg som kunde, både faglig og geografisk.
Vårt mål er å levere tjenester av høy kvalitet som bidrar til at våre kunder oppnår bedre lønnsomhet og konkurransekraft.

Regnskapskonsulent

BDT Viken er på offensiven og vi har tatt et solid grep om de mulighetene endringene i vår bransje har ført med seg. Vi kan tilby våre kunder den beste kompetansen, de mest engasjerte medarbeiderne og vi ligger i forkant når det gjelder nye og digitale verktøy. Vi setter alltid kunder og ansatte i fokus. Det har lagt grunnlag for at vi i år feirer 40 år, og er sprekere enn noen gang. 

Vi fortsetter vår ferd mot å ta en ledende rolle i vårt marked, og søker nå regnskapskonsulent til vår regnskapsavdeling i Moss. Avdelingen som består av regnskap og revisjon har tilsammen 20 dedikerte ansatte.

Ønsker du å være med å utvikle og skape din versjon av en ideell regnskapsavdeling ? Da er dette din mulighet! 

Som regnskapskonsulent vil du få ansvar for din egen kundeportefølje, hvor du vil være hovedkontakten for kunden.

Dine ansvarsområder:
- Regnskap fra A-Å
- Løpende kundekontakt
- Rapportering
- Rådgivning til kundene

Vi ser etter deg med flere års erfaring, gjerne fra byrå, men nyutdannet med bachelor i regnskap og revisjon kan også være aktuell. Du er forretningsorientert og ser alltid etter muligheter og løsninger som skaper verdier for våre kunder. I tillegg trigges du av å skape og videreutvikle en vinnerkultur - sammen med andre. Du er god til å kommunisere, både skriftlig og muntlig.

Vår bransje er i kontinuerlig endring og vi skal alltid være i forkant når det gjelder nye løsninger og digitalisering. Som regnskapskonsulent må du være nysgjerrig og åpen for nye tanker, samt evne å ta disse i bruk på en smart og trygg måte.   

Vil du være en del av et faglig miljø i Kunnskapshuset BDT Viken og ønsker å vite mer om stillingen er du velkommen til å kontakte avdelingsleder Karin Waag på 45 00 18 19. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Spørsmål om stillingen
Avdelingsleder Karin Waag, 450 01 819

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.