Berner AS

Berner GmbH ble etablert 1 april 1957 av Albert Berner og er et av Europas ledende handelskonsern fra Kunzelsau, og med hovedkontor i Køln,Tyskland. 
Berner har virksomheter i 25 land og består av 27 salgsselskaper og 3 fabrikker i Europa. Vi har også 2 produksjons/innkjøpsbedrifter i Asia. 
I Europa har vi over 8200 ansatte.
Berner AS har hovedkontor på Vøyenenga utenfor Sandvika. Her lagerfører vi ca.15 000 artikler, er nær 100 ansatte og vi har nær 17 000 kunder i Norge . 
I tillegg til produktene fra Berner, importerer og markedsfører vi blant annet kjente merkevarer som KENT samt verktøy fra Snap-on og Kamasa

 

Oppsøkende selger til byggebransjen i Oslo Vest, Asker og Bærum

Vil du bli vår nye, dyktige selger i Oslo Vest, Asker og Bærum

Som selger i Berner AS vil du jobbe med sterke og annerkjente merkevarer som Berner, Kent, SnapOn og Kamasa. Du vil besøke både nye og eksisterende kunder, hvor du trives med å utfordre og bli utfordret

Dette er en selvstendig stilling med gode personlige utviklingsmuligheter. Du vil ha en egen kundeportefølje og eget salgsbudsjett.

Det er viktig at du liker kundekontakt og det å reise i hverdagen. 

Arbeidsoppgaver:

  • Salg til nye og eksisterende kunder
  • Fysisk demonstrasjon av produkter
  • Oppnå budsjett
  • Oppfølging og bruk av CRM verktøy


Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Kunnskap om byggebransjen, enten som håndverker, fra byggevare eller som selger
  • God teknisk forståelse
  • Målrettet og strukturert
  • Like utfordringer
  • God relasjonsbygger

 

Berner tilbyr god opplæring og oppfølging. I stillingen vil du få firmabil, fastlønn og bonus. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Regionsjef Håvard Solgaard, 477 12 998 eller Onboarding Manager Thor Ivar Johansen, 905 65 200. Søknadsfrist: 10.04.23.

Du kan enkelt sende en søknad og CV ved å bruke "send søknad" knappen.

OBS: Det har vært gjort svindelforsøk med falsk SMS fra JOBBDIREKTE
Mottar du en SMS fra «jobbdirekte» som ber deg om å logge inn via en link, er denne falsk. Jobbdirekte ber deg om å ikke logge deg inn via link. Dette er et svindelforsøk for å få deg til å oppgi dine bankopplysninger.

Vi vil aldri forespørre bankID for legitimering. Du kan lese mer om dette her!

Systemet sender kun ut informasjon om prosessen på mail, og til den mailadressen du oppgir når du søker stillingen. Kandidater som inviteres til intervju vil i hovedsak bli kontaktet per telefon. Vi vil ikke be deg gå inn på noen lenke for å bekrefte identitet.