Beumer Group

BEUMER Group

Transport, lasting, palletering, pakking, sortering og distribusjon – BEUMER Group er ledende innen utvikling og produksjon av høyteknologiske intralogistikksystemer for globale markeder. Våre ansatte skiller seg ut fra andre takket være deres evne til å levere innovative løsninger til våre kunder. De kan gjøre dette fordi de kjenner bransjen og brenner for kontinuerlig å utvikle og utvide kunnskapen sin. Vi støtter disse høye standardene gjennom teamarbeid, gjensidig respekt og en arbeidskultur basert på tillit som fremmer stabilitet og sikkerhet for alle våre ansatte. Vårt felles mål er å implementere fremragende og innovative prosjekter over hele verden

Service tekniker

Ønsker du å bli en del av et nytt prosjektteam på Oslo Lufthavn og har en sterk teknisk bakgrunn?

BEUMER Group ser etter personer som er interessert i å jobbe i et hektisk miljø med mange muligheter for personlig utvikling. Du vil få ansvar for installasjon og oppstart av det nye bagasjehåndteringssystemet på Oslo Gardermoen T1.

Etter oppstart vil du få muligheten til å gå over til «team - Residential» som skal kjøre drifts- og vedlikeholdskontrakten videre, med start i 2024. Dette er en unik rolle som vil gi deg opplevelsen av å jobbe gjennom hele systemets livssyklus fra installasjon til levering av tjenester, mens du hele tiden utvikler dine ferdigheter og kunnskaper.

Dine ansvarsområder vil bla være:

  • Delta i oppstart med Installasjon og igangkjøring av systemet
  • Assistere med FAT-testing
  • Utvikle og levere testing på stedet (funksjon, integrasjon og kapasitet)
  • Feilsøke og løse problemer på programvarenivå
  • Sikre implementering og overlevering av endelig godkjent system og overføring til teamet
  • Overvåking av SCADA-system, både i kontrollrommet og på gulvet

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • God teknisk kompetanse
  • Erfaring fra lignende arbeid innen material- og bagasjehåndteringssystemer
  • Ideelt sett er du automasjonsingeniør, mekanisk- eller elektrotekniker, elektriker eller lignende bakgrunn
  • Du bør beherske norsk og/eller svensk som arbeidsspråk


Som person er du motivert og lærevillig. Du tar eierskap for levering, drift og vedlikehold av flyplassens bagasjesystem. Du ser lett forbedringsmuligheter og er en utfordrer på utvikling/ forbedring av systemet. Fremfor alt er du en lagspiller og motiveres av å jobbe sammen med andre kompetente og entusiastiske kolleger.

Etter oppstart av systemet i 2024 jobber man på team som har døgnbasert skiftordning hele året, og som ivaretar BHS drift- og vedlikeholdsstøtte til hele systemet. Du blir en viktig del og avgjørende for vårt løfte om tilgjengeligheten og stabil drift.


Interessert?
Har du spørsmål angående stillingen, ta kontakt med skadeansvarlig, Asger Hess-Olesen,
på +45 276 15 879


Søk på denne stillingen online via søkeknappen.

Vi ser frem til å motta din søknad.