Bistandshuset AS

Bistandshuset AS er en virksomhet som driver inntektskapende arbeid for norske frivillige og humanitære organisasjoner. Bistandshuset AS har avdelinger i Drammen, Fagernes og Tønsberg og skal øke bemanningen med hel- og deltids medarbeidere de neste månedene. Selskapet arbeider for fremme av høy etisk standard innen direkte markedsføringsfaget. Bistandshuset er medlem av NORDMA, og er Godkjent Callsenter.

Deltidsarbeid eller ekstrajobb?

Vi søker nå etter nye salgsmedarbeidere som skal være med å styrke omsetningen for våre oppdragsgivere. Du kan velge om du vil søke heltid- eller deltidsstilling. Innfor deltid kan du velge mellom 40 %, 60 % eller 80 % stilling. Stillingen gjelder i hovedsak kveldsskift (16-21), som er åpent alle hverdager.  


 Vi setter ingen krav til din formalkompetanse, men legger stor vekt på vilje og evne til å gjøre nye oppgaver. 

Hvis du liker å jobbe sammen med andre mennesker, ha det trivelig og moro på jobb, samtidig som du deltar med godt humør og positiv innstilling syns vi du bør søke nå. 

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, full opplæring og tett og nær oppfølging i arbeidshverdagen. Godt arbeidsmiljø, ordnede arbeidsforhold ihht Arbeidsmiljøloven. Vi har matordning på jobb, slik at matpakka kan du slippe å smøre! 

Interessert? Ta kontakt med Aurora Gude, tlf. 958 37 628 / e-post;  for å avtale en prat  eller send søknad via "send søknad" knapp

ArbeidsstedTønsberg 
Type stillingFast stilling, Kveldstid, Heltid/Deltid 
Antall stillinger4
LønnFastlønn + provisjon
Søknadsfrist20.10.2017 


Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.