Bistandshuset AS

Bistandshuset as ble etablert 1. juni 2012, og er i dag over 100 ansatte fordelt på avdeling Drammen, Fagernes Gjøvik  og Tønsberg. Vårt formål er å være en effektiv markedsavdeling og salgskanal for de frivillige organisasjonenes inntektskapende arbeid. Det er et mål å kunne kanalisere maksimalt overskudd til det frivillige og humanitære formål og arbeid.

Selger, kveldstid

Tjene ekstra penger, eller helt ny jobb?

Avdelingen vår i Drammen går et skritt videre og starter kveldsskift så nå søker vi etter nye salgsmedarbeidere som skal være med å styrke omsetningen for våre oppdragsgivere.

Vi søker etter medarbeidere fra mandag - torsdag.

Vi setter ingen krav til din formalkompetanse, men legger stor vekt på vilje og evne til å gjøre nye oppgaver.

Hvis du liker å jobbe sammen med andre mennesker, ha det trivelig og moro på jobb, samtidig som du deltar med godt humør og positiv innstilling syns vi du bør søke nå.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, full opplæring og tett og nær oppfølging i arbeids hverdagen. Godt arbeidsmiljø, ordnede arbeidsforhold ihht Arbeidsmiljøloven. Vi har matordning på jobb, slik at matpakka kan du slippe å smøre!

Interessert? Ta kontakt med Alexander Svensson på tlf; 906 13 169 eller send inn søknad via "send søknad" knapp nederst på siden. 

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.