Bistandshuset AS

Bistandshuset as ble etablert 1. juni 2012, og er i dag over 100 ansatte fordelt på avdeling Drammen, Fagernes og Tønsberg. Vårt formål er å være en effektiv markedsavdeling og salgskanal for de frivillige organisasjonenes inntektskapende arbeid. Det er et mål å kunne kanalisere maksimalt overskudd til det frivillige og humanitære formål og arbeid.

Selger, dagtid

Tjene ekstra penger, eller helt ny jobb?

Vi søker nå etter 2 nye salgsmedarbeidere som skal være med å styrke omsetningen for våre oppdragsgivere. Du kan velge om du vil søke heltid- eller deltidsstilling. Innfor deltid kan du velge mellom 40 %, 60 % eller 80 % stilling. 

Vi setter ingen krav til din formalkompetanse, men legger stor vekt på vilje og evne til å gjøre nye oppgaver. 

Hvis du liker å jobbe sammen med andre mennesker, ha det trivelig og moro på jobb, samtidig som du deltar med godt humør og positiv innstilling syns vi du bør søke nå. 

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, full opplæring og tett og nær oppfølging i arbeids hverdagen. Godt arbeidsmiljø, ordnede arbeidsforhold ihht Arbeidsmiljøloven. Vi har matordning på jobb, slik at matpakka kan du slippe å smøre! 

Interessert? Ta kontakt med Fatih Cakal på tlf; 413 41 342, eller send inn søknad via "send søknad" knapp nederst på siden. 

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.