Borregaard tilbyr bærekraftige løsninger basert på fornybare råvarer. Vi tenker nytt og beveger verden mot et grønnere samfunn gjennom å kombinere bruk av teknologi med kompetanse og innovasjon. Produktene vi produserer er bærekraftige alternativer til oljebaserte produkter og møter dermed langsiktige, globale utfordringer knyttet til befolkningsvekst, ressurstilgang og miljø- og klimabelastninger. Borregaard har 1100 ansatte i fabrikker og salgskontorer i Europa, Amerika, Afrika og Asia. Den største delen av vår virksomhet er i Sarpsborg, med rundt 750 ansatte fordelt på fabrikkanlegg, forskningssenter og hovedkontor. Kompetanse er vårt største konkurransefortrinn og vi er alltid på utkikk etter dyktige og dedikerte mennesker som ønsker å utgjøre en forskjell.

Kjemikere søkes: Trainee innovasjon

Borregaards traineeprogram tilbyr deg en solid start på arbeidslivet og en karriere med muligheter for faglig og personlig utvikling. Over en periode på to år vil du jobbe i prosjekter sammen med dyktige kollegaer i ulike avdelinger i organisasjonen. Du vil få verdifull erfaring innen ulike deler av selskapet, og dermed også god innsikt i vårt forretningskonsept. Du får oppfølging av erfarne ledere og fagpersoner underveis i traineeperioden. Du vil være tilknyttet FoU men også ha opphold i produksjon og salg/ marked.

Borregaard har ett av Norges største og mest spennende forskningsmiljøer innen organisk kjemi og trekjemi. Ved vårt forskningssenter i Sarpsborg jobber 70 ansatte fra flere land med utvikling av nye produkter og nye anvendelser. Som trainee vil du delta i planlegging, gjennomføring og dokumentasjon av tverrfaglige innovasjonsprosjekter for ulike forretningsområder og i ulike deler av organisasjonen. Etter fullført program går du inn i en ordinær stilling, mest sannsynlig i Borregaards forskningsavdeling.

Vi ønsker at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Nyutdannet med maks. ett års arbeidserfaring
  • M.sc. innenfor kjemi eller bioteknologi med gode akademiske resultater
  • Fleksibel i forhold til mobilitet og oppgaver
  • Behersker norsk og engelsk flytende, både skriftlig og muntlig
  • Vi ser positivt på at du har tatt et studieopphold i utlandet

Vi ser etter deg som trives med å utfordre deg selv, er fleksibel og lærevillig. Videre ønsker vi at du er en relasjonsskaper som kommuniserer godt med kollegaer på ulike nivåer i organisasjonen. Du liker å jobbe i et team, samtidig som du kan jobbe selvstendig og strukturert.

Vi tilbyr en jobb:

  • Der du kan bidra til å bevege verden mot et grønnere samfunn
  • I en industri i verdensklasse der vi kombinerer bruk av teknologi med kompetanse og innovasjon
  • I et selskap som prioriterer markedsdrevet innovasjon høyt, der du blir en del av et stort forskerteam
  • I et selskap med mange ressurser og korte beslutningsveier
  • I et globalt miljø med 25 nasjonaliteter og virksomhet i 15 land

Vi ber om at søknad og CV skrives på norsk og at vitnemål/karakterutskrifter lastes opp som vedlegg til den elektroniske søknaden.

Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med forskningsdirektør Kristin Misund, tlf: + 47 913 39 751. Har du spørsmål om rekrutteringsprosessen, kan du kontakte HR operations manager Jetske Jervan, tlf +4793056836. Vi ønsker kun kontakt med søkere til stillingen.

Søknadsfrist er senest 15.01.2021. Oppstart i stillingen er august 2021.

Følg oss på Facebook og Linkedin! Få med deg de siste nyhetene og spennende karrieremuligheter i Borregaard.

Mer informasjon om stillingen
Stillingstittel
Trainee
Sted
Hjalmar Wesselsvei 6, 1721 SARPSBORG
Ansettelsesform
Fast
Heltid/deltid
Heltid
Antall stillinger
2