Brisk Bakeri AS

Brisk Bakeri AS er Norges største glutenfrie bakeri som er et selskap i Brisk konsernet. Teamet vårt produserer i hovedsak frosne bakervarer til alle dagligvarekjeder, storhusholdning og til eksport. Vi har høy standard på kvalitetssikring i alle prosesser og er ISO FSSC sertifisert som et av få bakeri i Norge.

Brisk Konsernet som er en moderne og mangfoldig kvalifiseringsbedrift med 120 ansatte sentralt beliggende på Moa i Ålesund. Vår målsetting er å levere gode tjenester innen avklaring, kvalifisering og formidling av arbeidssøkere. I tillegg til et utstrakt samarbeid med næringslivet på Sunnmøre, har vi egne produksjonsavdelinger som leverer ulike varer og tjenester til bedriftsmarkedet.

Jobber fra Brisk Bakeri AS

Vi søker Kvalitetsansvarlig i Brisk Bakeri AS
Kvalitetsleder
Norge/ Møre og Romsdal/ Ålesund
Primærnæring og næringsmiddel -> Matproduksjon
Utløpsdato: 10 apr 2023

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere og vil gjerne komme i kontakt med potensielle kandidater som ønsker en karriere hos oss. Registrer gjerne din CV via linken under og spesifiser dine styrker og kompetanse, hva du kan bidra med samt hvorfor du har lyst til å jobbe hos oss. Vi ser frem til å høre fra deg!