Referanser

Her kan du lese referanser fra noen av våre kunder

 

Norad har hatt samarbeid med Jobbdirekte over flere år. Vi lyser årlig ut mellom 30 og 40 stillinger. Vi er veldig godt fornøyd med den oppfølgingen vi får fra Jobbdirekte. Det er besparende for oss å forholde oss til en aktør som tar jobben med å lyse ut våre stillinger gjennom ulike kanaler. Stillingene vi lyser ut etterspør et bredt spenn av kompetanse og vi setter pris på kunnskapen Jobbdirekte besitter rundt hvor det lønner seg å lyse ut for å treffe ønsket målgruppe.  Vi opplever at vår kontaktperson i Jobbdirekte strekker seg for å yte god service, og responderer raskt.

Norad - direktoratet for utviklingssamarbeid
Kjell A. Klingen - Seniorrådgiver Personal- og administrasjonsavdelingen

 

 

Lemminkäinen Norge As er et betydelig selskap innen infrastrukturmarkedet. Vi påtar oss oppdrag over hele landet innenfor asfalt, pukk og grus, anlegg samt tunnel og konstruksjoner i fjell. Vi produserer alle typer asfaltprodukter og har stasjonære og mobile produksjonsanlegg. Anlegg er satsingsområde for Lemminkäinen. Anlegg har jobbet på prosjekter ved blant annet Jøssang Kraftverk, Eikemo vannkraftverk og Andøya flystasjon, med flere.

“Lemminkäinen Norge AS setter stor pris på vårt samarbeid med Jobbdirekte. Vår kundekontakt og resten av hennes team er lydhøre, effektive og leverer service av høyeste kvalitet. I Jobbdirekte har vi en god sparringspartner innen annonseringsspørsmål knyttet til markedsprofilering og rekruttering, og vi får stadig nye forslag og innspill som bidrar til utvikling og gunstige løsninger. Jobbdirekte leverer hver gang – med et smil og glimt i øyet!”

Lemminkäinen Norge AS
HR-avdelingen

 

 

Zenitel – et globalt selskap i stor vekst med hovedkontor i Norge!

Zenitel har en sterk tilstedeværelse gjennom den globale merkevaren Vingtor-Stentofon, og tilbyr integrert sikkerhetskommunikasjon der liv, helse og eiendom står på spill. Zenitels godt utbygde forhandlernettverk, lokale partnere og datterselskaper muliggjør målrettet salg til Marine, Olje & Gass, Industri, Bygningssikkerhet og Offentlig sikkerhet. Vingtor-Stentofon er internasjonalt anerkjent for avanserte og svært effektive Offshore- og Onshoreløsninger til kunder med store krav og ønsker. Zenitel eier og utvikler egne kommunikasjonsprodukter basert på proprietær teknologi, som også kombineres med anerkjente åpne teknologier.

Vi tok i bruk Jobbdirekte i 2014, og fikk umiddelbar effekt av investeringen. Tidsbruk på ansettelsesprosessene har blitt merkbart redusert, oversikten betraktelig bedre, og verktøyet fungerer utmerket. Vi har effektivisert prosessen samtidig som vi har økt kvaliteten, og kan trygt anbefale Jobbdirekte.

I tillegg er servicen upåklagelig. Medarbeiderne i Jobbdirekte svarer raskt og profesjonelt på henvendelser, og hjelper til når man trenger det – selv når vi er litt sent ute en fredag ettermiddag – det er sjelden vare!

ZENITEL GROUP
Ingrid Glad Bratvold
CHRO

 

 http://www.jobbdirekte.no/uploaded/customer/4018/medium.png?1dd5dac1

Blå Kors er landets største ideelle aktør innenfor rusfeltet og driver et omfattende arbeid innen forebygging, behandling og oppfølging. Blå Kors arbeider målrettet for å inkludere mennesker uavhengig av religion og kulturtilhørighet. Et sentralt mål for organisasjonen er at faglig og frivillig kompetanse skal utfylle hverandre i et godt samspill. Organisasjonens verdigrunnlag er basert på et kristent verdisyn og menneskets unike og ukrenkelige verdi er sentralt i alt arbeid.

Vi er særs godt fornøyd med vårt samarbeid med Jobbdirekte. Vi får en kjærkommen bistand til annonseringsstrategi, annonseformulering og -design. Blå Kors’ egen beskjedne kommunikasjonsavdeling ville ikke kunne tilby noe i nærheten av den «fullpakkeservicen» den enkelte lokale virksomhet i Blå Kors i dag får tilbud om. Vi er også godt fornøyd med søknadshåndteringen som Jobbdirekte har på plass, for ikke å snakke om den hyggelige oppfølgingen vi møter som Jobbdirekte-kunder. Dette samarbeidet har spart Blå Kors for både unødvendige annonseringsutgifter – og mange arbeidstimer som nå kan brukes til andre ting!

Blå Kors Norge
Steinar Glimsdal
Informasjonssjef og redaktør

 

 http://www.jobbdirekte.no/uploaded/customer/4018/medium.png?1dd5dac1

Falck Redning er Norges ledende leverandør av assistanse og sikkerhetstjenester til privatpersoner og bedrifter. Mer enn 1 millioner kunder nyter godt av vårt tjenestetilbud som omfatter boligalarm, veihjelp, sikkerhetsprodukter, hjemassistanse, flåtestyring og skadebegrensning. Falck Redning AS er datterselskap av Falck Danmark, en internasjonal organisasjon som arbeider innen assistanse, krisehjelp, samt helse- og sikkerhetstjenester. Falck er idag verdens største internasjonale operatør innen både ambulanse og privat brannvesen. Konsernet har cirka 38000 ansatte i 45 land, på seks kontinenter og en omsetning på ca. 12 milliarder.

Falck i Norge benytter seg av Jobbdirekte som plattform for å raskt og enkelt håndtere søknader som kommer inn på våre annonser. Falck er i rask vekst om dagen og behovet for rekruttering er stort, da er det flott med et verktøy som Jobbdirekte for å få oversikt og kontroll på søkerne på en ryddig og effektiv måte. Verktøyet er lett å forstå seg på, samtidig som de har alle funksjonene man måtte trenge i en rekrutteringsprosess, som gir både effektivitet fra bedriftens side, men også gir søkerne en god opplevelse i hvor «lett» det kan være å få søkt en jobb.

Vi vil absolutt anbefale andre i å benytte seg av jentene i Jobbdirekte, makan til kundeservice skal man lete lenge etter.

Falck Redning
Maren Larsen
Rekrutterer

 

 

SITECH AS har benyttet Jobbdirekte som leverandør på stillingsannonsering (både på nett og trykte medier) siden 2011. Vi er fornøyd med deres anbefalinger. De snur seg raskt, er lydhøre og løsningsorienterte.

Siden februar 2014 har vi også benyttet søkerhåndteringsverktøyet JOBBsys Online. Dette verktøyet er oversiktlig, kjapt å sette seg inn i, samt enkelt å sende innkalling til intervju, avslag osv. Dette sparer oss for mye gjentagende arbeid og alle kandidatene får en proff tilbakemelding. Jeg vil på det varmeste anbefale Jobbdirekte AS og deres søkerhåndteringsverktøy JOBBsys Online.

SITECH Norway AS
Karsten Haukås
Daglig leder/General Manager 

http://admin.aviator.eu/wp-content/uploads/2013/02/aviator_ret.png
Aviator er leverandør av luftfartstjenester. Vi tar vare på passasjer og utstyr ved 22 flyplasser fra Helsingfors til London-Gatwick. Aviator ble grunnlagt i desember 2010.

Vår visjon er å være verdens beste leverandør av luftfartstjenester, anerkjent for vår dedikasjon til effektivitet, sikkerhet og innovasjon.

I Norge opererer Aviator på 13 flyplasser og vi samarbeider med Jobbdirekte når vi gjennomfører eksterne rekrutteringsprosesser.

I vårt samarbeid med Jobbdirekte jobber vi i søkerhåndteringsverktøyet JOBBsys Online. Verktøyet er enkelt å bruke og bidrar til en mer oversiktlig og effektiv rekrutteringsprosess.

Vi opplever Jobbdirekte som en solid, profesjonell og fleksibel samarbeidspartner.

Aviator

Jane Granvold
HR & Communication Coordinator


Purehelp.no har benyttet Jobbdirekte ved utlysning av stillinger siden 2008 og har utelukkende positiv erfaring når det gjelder annonsering på nett og i aviser. Vi har alltid en fast kontaktperson som følger oss opp.

Fra 2013 har vi også hatt gleden av å ta i bruk søkerhåndteringsverktøyet JOBBsys Online.  Etter at vi tok i bruk JOBBsys har våre rekrutteringer blitt mye enklere og ikke minst strukturerte. Våre salgssjefer sparer mange arbeidstimer, som heller da kan benyttes til inntektsgivende arbeid. I stikkordform kan vi si at dette produktet har gitt oss en enklere, kostnadsbesparende og tidsbesparende rekrutteringshverdag.

Vi vil med dette på det varmeste anbefale andre dette verktøyet (JOBBsys Online) og Jobbdirekte AS.

Purehelp.no AS
Ronny Brath
Salgsdirektør


 

Hunton Fiber AS er blant Europas ledende produsenter av porøse trefiberplater. Med visjonen "Vi gjør det enkelt å bygge solid", produserer og leverer bedriften et bredt spekter av trefiberplater og komplementære produkter med fokus på energi-og miljøvennlige byggløsninger. Våre kunder er primært i de nordiske landene.

Hunton Fiber har solid økonomi og er et selskap i sterk vekst med spennende og fremtidsrettede produkter. Selskapet har 110 ansatte med salgskontor i Asker, Malmø og Helsinki og hovedkontor med fabrikk på Gjøvik.

Hunton er inne i en ekspansiv periode og ansetter nye medarbeidere, i for oss et uvant høyt tempo. Da er det godt å ha en serviceinnstilt kontaktperson i Jobbdirekte, som bistår ved annonsering i aviser og på nett. Vi håndterer søknadene i JOBBsys Online noe som for meg, som HR-sjef, er meget kostnadseffektivt.

For bedrifter av vår størrelse, vil jeg på det varmeste anbefale et samarbeid med Jobbdirekte og bruk av JOBBsys Online.

Hunton Fiber AS
Tore Bergsveen
HR-sjef

 
Røde Kors

Opplever Jobbdirekte som en seriøs leverandør som gjør sitt ytterste når det gjelder service og rask behandling. Har aldri opplevd at noe ikke har ordnet seg, selv om vi selv er sent ute til frister. Vårt samarbeid er ensidig positivt.

Vennlig hilsen,
Helle

 

Nortura BA er Norges ledende aktør i å produsere, foredle og selge rødt og hvitt kjøtt og egg under de kjente merkevarene Gilde, Prior og Terina. Nortura BA er et samvirkeforetak eid av 30 000 aktive bønder, omsetter for 15 milliarder kr og har ca. 7000 ansatte. Våren 2002 innledet Nortura BA, tidligere Norsk Kjøtt BA, samarbeidet med Jobbdirekte AS om stillingsutlysning på Internett og i trykte medier.Ansvaret for ekstern stillingsutlysning, inkludert utlysning av ledige stillinger på våre egne hjemmesider er delegert til Jobbdirekte. Datterselskapene og produksjonsanleggene i Nortura sender sine oppdrag til Jobbdirekte. Det er Jobbdirektes oppgave å utføre stillingsutlysningen og påse at den er i samsvar med konsernets retningslinjer. Vi erfarer at Jobbdirekte er profesjonelle. Ekspedisjonstiden er kort og stillingsutlysningene er i tråd med konsernets løpende føringer for annonsering og merkevarebygging. Ved å bruke Jobbdirektes konsept og tjenester har annonsekostnadene blitt redusert og våre medarbeidere bruker langt mindre tid på stillingsutlysninger enn de ellers ville ha gjort. Samarbeidet med Jobbdirekte oppleves som meget positivt i vår organisasjon.

Nortura BA
Jan Widar Iversen
Personaldirektør Konsern

 

Würth Norge A/S  er en ledende leverandør av produkter, tjenester og kompetanse til bilbransjen, bygg og anlegg, håndverkere og industri. Vi er over 600 medarbeidere hvorav 350 er selgere, og vi har 46 butikker.

I løpet av et år lyser Würth Norge ut ca. 75 stillingsannonser over hele landet. Jobbdirekte AS har vært til stor hjelp med hensyn til utlysning av ledige stillinger via eget nettverk og deres samarbeidspartnere.  Fordelene med Jobbdirekte er at vi kan forholde oss til en medierådgiver som hjelper oss med valg av medier for å nå ut til de rette kandidatene. Vi sparer mye tid på å samarbeide med Jobbdirekte. Jobbdirekte tilbyr det lille ekstra i alle sammenhenger. Det gjør at samarbeidet med Jobbdirekte tilfører en verdi utover det som forventes

Würth Norge
Gøran Mago Ramstad
Rekrutterer

 

Andebu kommune har hatt et samarbeid med Jobbdirekte om annonsering i flere år.
Jobbdirekte utformer annonsene våre, veileder oss med hensyn til bruk av annonsemedier og gir oss råd for rekruttering av ansatte.  Vi opplever Jobbdirekte AS som løsningsorienterte og fleksible og vår medierådgiver i Jobbdirekte er alltid tilgjengelig for oss når vi trenger det. 

Vi er veldig fornøyd med vårt samarbeid med Jobbdirekte AS.

Andebu Kommune

 

Kongsberg kommune har i flere år samarbeidet med Jobbdirekte rundt stillingsutlysning. Vi opplever samarbeidet som positivt og tidsbesparende med høy grad av personlig service fra vår medierådgiver. I tillegg til å levere raskt i en hektisk hverdag, er hun løsningsorientert, faglig dyktig og setter seg raskt inn i  våre behov og ønsker.

Kongsberg Kommune

  

Lardal kommune har nå hatt samarbeid med Jobbdirekte AS i snart et år.
Vår medierådgiver i Jobbdirekte AS veileder oss vedrørende bruk av medier, er alltid tilgjengelig og til god hjelp ved utforming av annonsene våre. Jobbdirekte AS er en tidsbesparende og kostnadseffektiv samarbeidspartner, og vi er veldig fornøyd med både oppfølging, leveranser og samarbeid.

Lardal kommune


 
 
 
Hurtigruta Carglass er et av Norges ledende firma innen montering og reparasjon av bilglass. Vi er en organisasjon i vekst og trenger derfor stadig nye medarbeidere innenfor våre satsningsområder. Vi har per i dag 200 ansatte fordelt på 38 avdelinger i hele Norge.

Vi er strålende fornøyd med samarbeidet med jobbdirekte.no. Den tiden jeg sparer på å slippe å tenke på annonsering er vel verdt prisen på avtalen vi har med jobbdirekte.no.

Hurtigruta Carglass®
Cathrine Sørlie
Human Resource Manager

 
 
SalesJobs er  spesialisert innen rekruttering av selgende mennesker. Både på operativt nivå og ledernivå.

Vi har samarbeidet med Jobbdirekte i et snaut år. Jobbdirekte er alltid «på ballen», de er tilgengelige, faglig dyktige og opptatt av å finne de beste løsningene for oss. De tar raskt tak i eventuelle problemer, for eksempel ved feiltrykk i aviser. Kort oppsummert så ser vi på Jobbdirekte som en tidsbesparende og kostnadseffektiv samarbeidspartner.

Salesjobs
Erik Nyhus
Operativ leder/Partner Ragn-Sells er en stor aktør innen kretsløpsindustrien i Norge, Sverige, Danmark, Estland, Latvia og Polen. Konsernet er 100 % familieeid, har 2400 medarbeidere og omsetter for ca. 5 milliarder. Våre virksomhetsområder håndterer og gjenvinner restprodukter og avfall fra næringsliv, private og kommuner. I Norge sysselsetter vi mer enn 320 medarbeidere på våre 18 avdelinger rundt om i landet. Ragn-Sells AS er sertifisert på kvalitet (ISO 9001), miljø (ISO 14001) og arbeidsmiljø (OHSAS 18001).

Ragnsells AS har samarbeidet med Jobbdirekte AS i flere år og vi er meget tilfredse med både oppfølging og leveranser. Vår medierådgiver er lydhør og løsningsorientert, og i annonserings-spørsmål er hun en viktig sparringspartner for oss. Jobbdirekte er fleksible, utviklingsorienterte og leverer sine tjenester raskt.

Ragn-Sells AS
HR - avdelingen

Om oss