Coop Prix Midt-Norge

Coop Midt-Norge SA er en av landsdelens største bedrifter med en årlig netto omsetning på 6 mrd. NOK. Virksomheten omfatter detaljvarehandel, medlemssparing samt finans- og eiendomsforvaltning. Coop Midt-Norge SA har 2 300 ansatte, og selskapet eier og driver 127 moderne butikkenheter. Coop Midt-Norge SA eies av 203 000 medlemmer og er tilsluttet Coop Norge SA som er fellesorganisasjonen for landets 78 samvirkelag.

 

Coop Prix Byneset søker Assisterende butikksjef

Heltidsstilling

Assisterende butikksjef er butikksjefens stedfortreder, og vi søker en fremoverlent og positiv leder som kan bidra til at butikken fortsetter å levere gode handleopplevelser for kundene.

Du som søker må ha solid bakgrunn i form av relevant erfaring. Du skaper engasjement og trivsel sammen med dine kolleger, og en genuint opptatt av matkvalitet og god kundeservice.

Som ass. butikksjef må du motiveres av økonomiske resultater, ha stor arbeidskapasitet og trives med en hektisk hverdag.

Arbeidsoppgavene vil for øvrig være:

  • Kundebehandling og salg
  • Bestilling av varer
  • Ivaretakelse av rutiner for internkontroll
  • Betjening av kasse samt tipping/spill
  • Vareinnfylling
  • Orden og renhold i butikk og lager

Hvis du har spørsmål om stillingen, kontakt butikksjef Tony Ho på e-post: tony.ho@coopmidtnorge.no eller driftssjef Hans Olav Korsan på e-post: hans.korsan@coopmidtnorge.no

Søknad og CV sendes via jobbdirekte.no innen 26.5.2019

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.