Coop Midt-Norge SA

Coop Midt-Norge SA (CMN) er ett av landets største samvirkelag med en omsetning på over 6 milliarder kroner. Virksomheten omfatter detaljvarehandel, medlemssparing samt finans- og eiendomsforvaltning. Selskapet eier og forvalter til sammen ca. 250.000 kvm bygningsmasse. CMN er en av Midt-Norges største arbeidsgivere, med ca. 2300 ansatte og eier og driver 127 butikkenheter i Trøndelag, herav Obs! Hypermarked, Obs! Bygg, Coop Byggmix, Coop Mega, Coop Prix, Extra, Coop Marked samt bensinstasjoner og faghandelsbutikker. CMN eies av over 203.000 medlemmer og er tilsluttet Coop Norge SA som er fellesorganisasjonen for landets ca. 70 samvirkelag.

Skin Tonic parfymeri på Røros søker Butikkmedarbeider 26 t. pr. uke

Skin Tonic Røros søker Butikkmedarbeider

Fast deltidsstilling på 26 timer pr. uke (70%)

Du som søker må være serviceinnstilt og fleksibel, ha godt humør og må kunne arbeide selvstendig og ansvarsfullt. Det må påregnes merarbeid i perioder.

Utdanning og erfaring innen fagområdet hudpleie og velvære vil være en fordel. Du må ha grunnleggende forståelse for bruk av data. Vi forutsetter at du er ærlig, og at du vil bidra positivt til et godt arbeidsmiljø.

På grunn av stillingens størrelse, er det av stor betydning for butikken at den som innehar stillingen er både interessert og motivert for ansvarsoppgaver.

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være:

  • Kundeveiledning og salg
  • Vareinnfylling og eksponering
  • Ivaretakelse av internkontroll-rutiner
  • Orden og renhold

Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef Karin Skogås, tlf. 90174243

 Søknad og CV sendes via jobbdirekte.no innen 30.5.19

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.