Coop Midt-Norge SA

Coop Midt-Norge SA (CMN) er ett av landets største samvirkelag med en omsetning på over 6 milliarder kroner. Virksomheten omfatter detaljvarehandel, medlemssparing samt finans- og eiendomsforvaltning. Selskapet eier og forvalter til sammen ca. 250.000 kvm bygningsmasse. CMN er en av Midt-Norges største arbeidsgivere, med ca. 2400 ansatte og eier og driver 127 butikkenheter i Trøndelag, herav Obs! Hypermarked, Obs! Bygg, Coop Byggmix, Coop Mega, Coop Prix, Extra, Coop Marked samt bensinstasjoner og faghandelsbutikker. CMN eies av over 201.000 medlemmer og er tilsluttet Coop Norge SA som er fellesorganisasjonen for landets ca. 70 samvirkelag.

Coop Kjøkken & Hjem søker butikkmedarbeider

Heltidsstilling

Vi søker en serviceinnstilt og kundevennlig medarbeider med god ordenssans. Du som søker må ha godt humør, være kreativ og salgsinnstilt. I stillingen på Coop Kjøkken & Hjem er det ønskelig at du har erfaring fra arbeid med innkjøp og personlig salg, samt at du har en interesse for interiør.

Du må ha en grunnleggende forståelse for bruk av data. Vi forutsetter at du er ærlig, og at du vil bidra positivt til et godt arbeidsmiljø. Gode kunnskaper om sosiale medier vil være en fordel.

Arbeidsoppgavene vil for øvrig være:

  • Kundebehandling og salg
  • Eksponering og vareinnfylling
  • Bestillinger
  • Orden og renhold

Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef Tone Bedsvaag på tlf. 91627077 eller på e-post .

Søknad og CV sendes via jobbdirekte.no innen 25. september 2019.

 

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.