Coop Midt-Norge SA

Coop Midt-Norge SA (CMN) er ett av landets største samvirkelag med en omsetning på over 6 milliarder kroner. Virksomheten omfatter detaljvarehandel, medlemssparing samt finans- og eiendomsforvaltning. Selskapet eier og forvalter til sammen ca. 250.000 kvm bygningsmasse. CMN er en av Midt-Norges største arbeidsgivere, med ca. 2400 ansatte og eier og driver 127 butikkenheter i Trøndelag, herav Obs! Hypermarked, Obs! Bygg, Coop Byggmix, Coop Mega, Coop Prix, Extra, Coop Marked samt bensinstasjoner og faghandelsbutikker. CMN eies av over 201.000 medlemmer og er tilsluttet Coop Norge SA som er fellesorganisasjonen for landets ca. 70 samvirkelag.

Kafe Kolvereid søker Kafeteriamedarbeider

Fast deltid på 12,66 timer pr. uke (33,78 % av heltid)

Du som søker må være serviceinnstilt, ha godt humør, kunne takle perioder med høyt arbeidstempo, og arbeide selvstendig og ansvarsfullt.

Du må ha en grunnleggende forståelse for bruk av data. Vi forutsetter at du er ærlig, behersker norsk og at du vil bidra positivt til et godt arbeidsmiljø. Det stilles særlige krav til matsikkerhet, og du som søker må kunne håndtere internkontrollregelverket på en god måte.

Arbeidsoppgavene vil for øvrig være:

  • Kundebehandling og salg
  • Betjening av kasse
  • Eksponering i disk og påfylling
  • Tilberedning av mat
  • Orden og renhold i kafeteriaen 

Hvis du har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med kafeleder Ulla Bach Aardal på e-post: ulla.bach.aardal@coopmidtnorge.no eller på tlf: 907 04 788.

 

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.