Extra Coop Midt-Norge

Coop Midt-Norge SA er en av landsdelens største bedrifter. Virksomheten omfatter detaljvarehandel, medlemssparing samt finans- og eiendomsforvaltning. Coop Midt-Norge SA har 2 600 ansatte, og selskapet eier og driver 143 butikkenheter i 27 kommuner. Antatt omsetning i 2020 er på 7,6 mrd. kroner. Coop Midt-Norge SA eies av 240 000 medlemmer og er tilsluttet Coop Norge SA som er fellesorganisasjonen for landets 70 samvirkelag.

 

Nye Extra Lilleby i Trondheim søker Assisterende butikksjef

I det nye og urbane utbyggingsområdet Lilleby i Trondheim, har Coop Midt-Norge en flunkende ny Extra-butikk under oppføring! Vi søker nå å få på plass teamet som skal jobbe i butikken. Butikksjef er allerede tilsatt, og vi søker nå etter Assisterende butikksjef.

Heltidsstilling

Assisterende butikksjef inngår i butikkens lederteam, og er butikksjefens høyre hånd og stedfortreder. Vi søker en ansvarsbevisst og positiv leder som bidrar til at den nye butikken leverer gode handleopplevelser for kundene.

Du som søker må ha solid bakgrunn i form av relevant erfaring. Du skaper engasjement og trivsel sammen med dine medarbeidere, og en genuint opptatt av matkvalitet og god kundeservice. Som ass. butikksjef må du motiveres av økonomiske resultater, ha stor arbeidskapasitet og trives med en hektisk hverdag.

Arbeidsoppgavene vil for øvrig være:

  • Kundebehandling og salg
  • Bestilling av varer
  • Ivaretakelse av rutiner for internkontroll
  • Betjening av kasse samt tipping/spill
  • Vareinnfylling
  • Orden og renhold i butikk og lager

Hvis du har spørsmål om stillingen, kontakt butikksjef Isaac Khan på tlf. 45512582 eller på e-post: isaac.khan@coopmidtnorge.no

Alternativt driftssjef Jan Erik Aune på tlf. 45513588 eller på e-post: jan.aune@coopmidtnorge.no

Søknad og CV sendes via jobbdirekte.no innen 12. april 2020

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.