Extra Coop Midt-Norge

Coop Midt-Norge SA er en av landsdelens største bedrifter. Virksomheten omfatter detaljvarehandel, medlemssparing samt finans- og eiendomsforvaltning. Coop Midt-Norge SA har 2 600 ansatte, og selskapet eier og driver 143 butikkenheter i 27 kommuner. Antatt omsetning i 2020 er på 7,6 mrd. kroner. Coop Midt-Norge SA eies av 240 000 medlemmer og er tilsluttet Coop Norge SA som er fellesorganisasjonen for landets 70 samvirkelag.

 

Extra Ringvålveien i Trondheim søker Ass. butikksjef

Heltidsstilling

Vår nåværende ass. butikksjef på Ringvålveien tiltrer annen stilling i bedriften, og stillingen lyses ut. Assisterende butikksjef inngår i butikkens lederteam, og er butikksjefens høyre hånd og stedfortreder. Vi søker en ansvarsbevisst og positiv leder som bidrar til at den nye butikken leverer gode handleopplevelser for kundene.

Du som søker må ha solid bakgrunn i form av relevant erfaring. Du skaper engasjement og trivsel sammen med dine medarbeidere, og en genuint opptatt av matkvalitet og god kundeservice. Som ass. butikksjef må du motiveres av økonomiske resultater, ha stor arbeidskapasitet og trives med en hektisk hverdag.

Arbeidsoppgavene vil for øvrig være:

  • Kundebehandling og salg
  • Bestilling av varer
  • Ivaretakelse av rutiner for internkontroll
  • Betjening av kasse samt tipping/spill
  • Vareinnfylling
  • Orden og renhold i butikk og lager

 

Hvis du har spørsmål om stillingen, kontakt butikksjef Arne Almåsbakk på tlf. 40001243 eller på e-post: arne.almåsbakk@coopmidtnorge.no evt. driftssjef Jan Erik Aune på tlf. 45513588 eller på e-post: jan.aune@coopmidtnorge.no

Søknad og CV sendes via jobbdirekte.no innen 19. juli 2020.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.