Coop Nordvest SA Prix

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 64 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 150 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

PRIX HARØY SØKER BUTIKKMEDARBEIDER - TILKALLINGSHJELP

Vi søker tilkallingshjelp som har mulighet til å stille på kort varsel ved uventet fravær i butikken eller ved ekstra behov i høysesonger og ved ferieavvikling. Arbeidstiden vil kunne variere med arbeidsvakter både på dagtid, kveld og lørdager. Du må være fylt 18 år.

Arbeidsoppgaver

  • Kundebehandling
  • Kasse
  • Vareinnfylling
  • Post i butikk, Norsk tipping og Rikstoto
  • Forefallende renhold og rydding
  • Enkel tilberedning av ferskvarer – salatdisk/grill/ovn/pizza

 

Vi forventer av deg at du er fleksibel og kan stille på kort varsel. Du er hjelpsom og imøtekommende, og trives med salg og kunde-behandling. Du jobber effektivt og målrettet både på egenhånd og i team. Det er viktig for oss at du byr på deg selv og bidrar til at kundene våre trives, og medvirker til et godt arbeidsmiljø i butikken.

Vi tilbyr ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med butikksjef Tove Mari Knobelauch på tlf. 955 59 359

Søknad og CV registreres her

 

Søknadsfrist: 20. november 2019

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.