Coop Nordvest SA Prix

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 46 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 150 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

Coop Prix Stordal har ledig stilling som butikkmedarbeider - deltid

Stillingen: Deltidsstillingen har en stillingsgrad på 11%, og inngår i turnus med arbeid annenhver lørdag. Vi ønsker å kombinere deltidsstillingen med at du også er tilkallingshjelp. Som tilkallingshjelp må du ha mulighet til å stille på kort varsel ved sykdom og annet fravær i butikken. I tillegg får du mulighet til mertimer i høysesonger og ferier. Tiltredelse etter avtale.

Arbeidsoppgaver

  • Kundebehandling
  • Kasse
  • Vareinnfylling
  • Vi har post i butikk og Post Nord
  • Forefallende renhold og rydding

 

Vi forventer av deg at du er blid, hjelpsom og imøtekommende, og trives med salg og kundebehandling. Du jobber effektivt og målrettet, kan være fleksibel, og jobber godt både selvstendig og i team. Det er viktig for oss at du byr på deg selv og bidrar til at kundene våre trives, og at du medvirker til et godt arbeidsmiljø i butikken.

 

Vi tilbyr: Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

Kontaktinformasjon: Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef Anne Marie Jørgensen på tlf. 979 95 276.

Søknad: Søknad og CV registreres her.

Søknadsfrist: 28. februar 2020

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.