Coop Nordvest SA Prix

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 46 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 150 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

COOP PRIX SØVIK søker butikkmedarbeidere - deltid

Prix er Coop sin lavpriskjede for dagligvarer. Vi markedsfører oss med slagordet «fort gjort». Det skal være enkelt og lønnsomt å handle på Prix. Det er i dag ca 250 Prix-butikker over hele landet.

Vi har to ledige deltidsstillinger. Den ene har en stillingsgrad på 60%, og inngår i turnus med arbeidsvakter på dagtid, kveld og annenhver lørdag. Den andre inngår i turnus med arbeidsvakter på fredag kveld og lørdag, annenhver uke.  I tillegg vil det være mulighet til mertimer ved fravær i butikken, og i høysesonger og ferier.

 

Arbeidsoppgaver

  • Kundebehandling
  • Kasse
  • Vareinnfylling
  • Forefallende renhold og rydding

 

Våre forventninger til deg

  • Du er hjelpsom og opptatt av god service til kundene
  • Du er ansvarsbevisst og løsningsorientert
  • Du jobber strukturert og effektivt
  • Du bidrar positivt til et godt arbeidsmiljø

 

Vi tilbyr: Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs.

Kontaktinformasjon: Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef Siv Helen Kjærstad på tlf. 416 69 862

Søknad: Søknad og CV registreres digitalt her.

Søknadsfrist: 22.09.2020