Coop Nordvest SA Prix

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 46 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 150 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

COOP PRIX BYRKJELO søker butikksjef

Som butikksjef i PRIX har du totalansvaret for driften av butikken. Du bygger en vinnerkultur sammen med dine medarbeidere. Du er aktiv på gulvet, og trives med å lede i en hverdag med høyt tempo. Hos deg og dine medarbeidere får kundene den beste servicen og de hyggeligste handleopplevelsene i sitt nærområde. Dine rammer er en moderne butikk med et bredt og inspirerende sortiment.

Arbeidsoppgaver og ansvar:

  • Budsjett- og resultatansvar, der du drifter butikken i tråd med kjedens profil og driftskonsept
  • Ledelse, herunder rekruttering, oppfølging og utvikling av medarbeidere
  • Sørge for et godt arbeidsmiljø og trivsel for våre kunder

Vi søker deg som er blid, målbevisst og resultatorientert, og der du er tydelig i kommunikasjon med dine medarbeidere. Du jobber strukturert og trives med hektiske arbeidsdager, og forstår viktigheten av å lede gjennom andre. Vi foretrekker at du har leder- og/eller økonomisk erfaring eller utdanning, men dette er nødvendigvis ikke et krav.

Vi kan tilby: Driftsoppfølging fra driftssjef og annet støttepersonell, der du blir en del av et butikksjefsteam med jevnlig møtekontakt. Vi har lokal lønnsavtale med bonusordning, og du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing. Du dekkes av våre forsikringsordninger og vi har rabattavtaler for ansatte.

Kontaktinformasjon: Spørsmål om stillingen kan rettes til driftssjef Ivar Dvergsdal på tlf. 917 76 662.

Søknad: Søknad og CV registreres digitalt her.

Søknadsfrist: 30. sept. 2020