Coop Nordvest SA Prix

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 46 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 150 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

COOP PRIX HOPEN søker assisterende butikksjef - 80% stilling

Som assisterende butikksjef er du først og fremst butikksjefens høyre hånd, stedfortreder og sparringspartner. Du får arbeidsoppgaver med varebestilling, vareplassering, kasse, kundebehandling, gjennomføring av kampanjer og ellers forefallende renhold og rydding. Som butikksjefens stedfortreder har du resultatansvar, og må ha innsikt i butikkens rutiner, drift og økonomi, og kunne bruke de tilgjengelige IT-verktøy.

I Coop Nordvest legger vi stor vekt på at kunden kommer først. I ditt møte med kunden er det ditt ansvar at kunden er fornøyd.

Våre forventninger til deg:

Du har økonomisk forståelse og er god på samspill og kommunikasjon. Du er hjelpsom og imøtekommende, og trives med salg og kunde-behandling. Du jobber strukturert, er ansvarsbevisst, og takler hektiske situasjoner med godt humør. Det er viktig for oss at du byr på deg selv og bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr

Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

 

Kontaktinformasjon: Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef Irene Brevik på tlf. 924 01 460.

Søknad: Søknad og CV registreres digitalt på: www.jobbdirekte.no

Søknadsfrist: 31. januar 2021