Coop Nordvest SA Prix

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5,7 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 163 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

COOP PRIX SELJE søker ferievikar for sommarsesongen 2021

Vi søkjer etter deg som er over 18 år, og som tykkjer god service er sjølvsagt. Du er ein god bidragsytar både for arbeidsmiljøet i butikken, og for kundane sin trivsel. Du er arbeidsvillig og hjelpsam, kan være fleksibel og arbeidar effektivt både aleine og i team. Du kan norsk godt, både skriftleg og munnleg.

Arbeidsoppgåver

  • Kundehandsaming
  • Kasse
  • Vareplassering
  • Post i butikk og Norsk tipping
  • Førefallande reinhald og rydding

På Prix Selje har vi det travelt, men gøy på arbeid.

Vi kan tilby: Varierte arbeidsoppgåver og ordna tariffbaserte løns- og arbeidstilhøve. Du får naudsynt opplæring og høve til ytterlegare kompetanseheving gjennom våre e-kurs program.

Kontaktinformasjon: Spørsmål om stillinga kan rettast til butikksjef Roald Halsør på tlf. 992 69 410, eller Siri Maurstad på tlf. 901 47 823.

Søknad: Søknad og CV registrerast digitalt på www.jobbdirekte.no 

Søknadsfrist: 21. april 2021