Coop Nordvest SA Marked

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2100 medarbeidere. Vi har butikker i 64 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandelsbutikker. Vi eies av våre

149 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene

Coop Marked Eresfjord søker butikksjef

Bygda Eresfjord ligger i naturskjønne omgivelser innerst i fjordarmen Eresfjorden, omkranset av fjell. Elva Eira renner gjennom bygda, fra Eikesdalsvatnet lengst i sør, og ut i Eresfjorden i nord. Elva er kjent for sitt rike fiske, og tiltrekker seg fiskere fra både inn- og utland. Hovednæringen i Eresfjord er jordbruk, og attåtnæringer er laksefiske og turistvirksomhet.

Coop Marked Eresfjord har ei omsetning på 13,5 mill, og 8 ansatte. Som butikksjef i Coop Marked har du ansvaret for den daglige driften av butikken - som innebærer følgende:

  • Budsjettansvar og resultatansvar
  • Vare- og fakturakontroll
  • Personalansvar
  • Oppfølging av sentralt kjedekonsept og markedsføring
  • Salgsplanlegging, personalplanlegging og oppfølging av disse

Butikksjefen må innfri de målsettinger som Coop Nordvest har på kort og lang sikt, der du legger vekt på evnen til å stille krav til deg selv og de øvrige medarbeiderne i butikken. Som leder har du ansvar for å skape gode holdninger, og bygge et godt arbeidsmiljø internt. Våre ledere skal jobbe målrettet og konstruktivt, med fokus på kostnader, personalledelse, og lojalitet til konsept og sortiment.

Vi søker en «glad» leder som er målbevisst og resultatorientert og evner å motivere sine medarbeidere. Du jobber strukturert og trives med hektiske arbeidsdager. Det er viktig for deg å skape et godt arbeidsmiljø og gode kundeopplevelser.

Vi tilbyr

En selvstendig stilling med lønn etter gjeldende tariff- / lokal avtale med bonusordning, gode forsikringsordninger, innskuddsbasert pensjonsavtale med egensparing og rabattavtaler for ansatte.

Kontaktinformasjon: Spørsmål om stillingen kan rettes til driftssjef Olav Jermstad på tlf 957 04 981

Søknad

Søknad og CV registreres digitalt her.

Søknadsfrist: 30. april 2019

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.