Coop Nordvest SA Extra

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2100 medarbeidere. Vi har butikker i 64 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandelsbutikker. Vi eies av våre 149 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

Extra Bruhagen har ledig vikariat som ASSISTERENDE BUTIKKSJEF

Vikariatet er på heltid, og har en varighet i første omgang ut juli 2019, men med mulighet for forlengelse.

Som assisterende butikksjef er du først og fremst butikksjefens høyre hånd, stedfortreder og sparringspartner. Du får arbeidsoppgaver med varebestilling, vareplassering, kasse, kundebehandling, gjennomføring av kampanjer og ellers forefallende renhold og rydding. Som butikksjefens stedfortreder må du ha innsikt i butikkens rutiner, drift og økonomi, og kunne bruke de tilgjengelige IT-verktøy.

I Coop Nordvest legger vi stor vekt på at kunden kommer først. I ditt møte med kunden er det ditt ansvar å skape fornøyde kunder.

Våre forventninger til deg:

Du er hjelpsom og imøtekommende, og trives med salg og kunde-behandling. Du jobber strukturert, er ansvarsbevisst, og takler hektiske situasjoner med godt humør. Det er viktig for oss at du byr på deg selv og bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr

Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler.

Interessert?

Spørsmål om stillingen kan rettes til fungerende butikksjef

Sissel Røsand på tlf. 930 84 484

Søknad og CV registreres digitalt her.

Søknadsfrist: 28. april 2019

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.