Coop Nordvest SA Extra

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2100 medarbeidere. Vi har butikker i 64 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandelsbutikker. Vi eies av våre 149 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

Extra Sistranda søker ferievikarer

Vil du være med å dra lasset i en butikk med stor medgang?

Extra Sistranda søker tilkallingshjelp og ferievikarer for sommersesongen 2019

Vi søker deg som er over 18 år, som trives med salg og kundebehandling, og bidrar positivt til at kundene våre skal trives. Du er hjelpsom og serviceinnstilt, er fleksibel, og har evne til å jobbe systematisk og effektivt både alene og i team. Vi legger vekt på at du byr på deg selv og medvirker til å styrke vårt gode arbeidsmiljø.

Du må beherske godt norsk - både skriftlig og muntlig.

 

Du vil få arbeidsoppgaver med: -vareinnfylling -kasse -kundebehandling og -ellers forefallende renhold og rydding.

 

Vi tilbyr deg: Ordnede lønns og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring, og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til Kenneth Engan på tlf. 901 14 719, eller stikk innom butikken for en prat.

 

Søknad registreres her

Innen: 23. mai 2019

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.