Coop Nordvest SA Extra

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2100 medarbeidere. Vi har butikker i 64 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 150 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

EXTRA DIGERNES SØKER ASSISTERENDE BUTIKKSJEF

Som assisterende butikksjef er du først og fremst butikksjefens «høyre hånd», stedfortreder og sparringspartner. Du får ansvar for varebestilling, vareplassering og gjennomføring av kampanjer samt oppfølging. Som butikksjefens stedfortreder må du ha innsikt i butikkens rutiner, drift og økonomi, og kunne bruke tilgjengelige IT-verktøy.

I arbeidet inngår også oppgaver med personalhåndtering og oppfølging av rutiner, samt kundebehandling. Butikken har Norsk Tipping og Rikstoto.

Vår aller viktigste oppgave er å sørge for at kunden er fornøyd

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

Vi søker deg som er målbevisst og kan være fleksibel med hensyn til arbeidstid. Du har godt humør, jobber strukturert og trives i en hektisk hverdag. Du er opptatt av god kundebehandling og er en god bidragsyter til et godt arbeidsmiljø i butikken. Du har god økonomiforståelse og gjerne praksis fra lignende. Det er ønskelig at du har egen bil tilgjengelig

Vi tilbyr

Utfordrende og varierte oppgaver. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har tariffbaserte lønns og arbeidsvilkår, og du får nødvendig opplæring, med en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs.

Interessert?

Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef Øyvind Akerø

på tlf. 979 94 996

Søknad og CV registreres digitalt på: www.jobbdirekte.no

Søknadsfrist: 5. august 2019

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.