Coop Nordvest SA Extra

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2100 medarbeidere. Vi har butikker i 64 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 150 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

Extra Berkåk - ledig vikariat som butikkmedarbeider

Vikariatet har en stillingsandel på 80%, og har en varighet fra 1. september 2019, til ut året.

Stillingen inngår i turnus med arbeid på dagtid, kveld og annenhver lørdag. Det kan bli mulighet for mertimer ved ekstra behov i høysesonger og ferier eller ved annet fravær i butikken.

Arbeidsoppgaver

  • Kundebehandling
  • Kasse
  • Vareinnfylling
  • Vi har Post i butikk, Post Nord, Norsk tipping og Rikstotto
  • Forefallende renhold og rydding

I Coop Nordvest legger vi stor vekt på at kunden kommer først. Derfor er din viktigste arbeidsoppgave å skape fornøyde kunder.

Våre forventninger til deg:

Du er hjelpsom og imøtekommende, og trives med salg og kunde-behandling. Du jobber strukturert, er ansvarsbevisst, og takler hektiske situasjoner med godt humør. Det er viktig for oss at du byr på deg selv og bidrar til et godt arbeidsmiljø. På Berkåk har vi det travelt, men gøy på jobb.

Vi tilbyr

Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler.

Interessert?

Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef Elisabeth Nyberg på tlf. 959 44 324

Søknad og CV legges inn her

Søknadsfrist: 31. juli 2019

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.