Coop Nordvest SA Extra

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2100 medarbeidere. Vi har butikker i 64 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 150 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

Extra Skodje søker butikkmedarbeidere

Vi har to ledige deltids-stillinger som butikkmedarbeider, med stillingsandeler på 30 og 50%. Begge inngår i turnus med arbeidstid på dagtid, ettermiddag og annenhver lørdag.

Dine arbeidsoppgaver blir:

  • Kundebehandling
  • Varemottak / Vareplassering
  • Kasse
  • Tipping / Rikstoto og Post i butikk
  • Forefallende renhold og rydding

Som butikkmedarbeider i Extra er du opptatt av god kundekontakt og god service. Du setter alltid kunden først.

Våre forventninger til deg:

Du er hjelpsom og imøtekommende, og trives med salg og kunde-behandling. Du er ryddig, ansvarsbevisst, og håndterer hektiske situasjoner med godt humør. Det er viktig for oss at du byr på deg selv og bidrar til et godt arbeidsmiljø i butikken.

Vi tilbyr

Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler.

Interessert?

Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef Anita Skodje på tlf. 476 83 622

Gå inn på: www.jobbdirekte.no for å registrere søknad og laste opp CV

Søknadsfrist: 9. august 2019

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.