Coop Nordvest SA Extra

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 64 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 150 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

Extra Rindal søker renholder

Arbeidsturnus er annenhver uke med renhold både på dagligvarebutikken og i faghandelsavdelingen.
Stillingen har en andel på 27% med totalt 20 timer annenhver uke.

Våre forventninger til deg:
Du er selvstendig, og jobber strukturert med renholdsoppgavene dine. Du er kvalitets- og ansvarsbevisst, og takler hektiske situasjoner med godt humør. Det er viktig for oss at du byr på deg selv og bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr
En fast stilling med ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler.

Interessert?
Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef
Birgitte Kattem
på tlf. 917 01 627

Søknad
registreres her


Søknadsfrist:
20. september 2019

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.