Coop Nordvest SA Mega

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 64 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 150 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

Coop Mega Førde søker butikkmedardbeider i ferskvareavdelingen

Stillingsomfang er 80%, og inngår i turnus med arbeidsvakter på dagtid, ettermiddag/kveld, og hver fjerde lørdag.

I Coop Mega Førde er vi opptatt av å gi kunden det lille ekstra. For kunden betyr dette gode handleopplevelser med service, matglede og inspirasjon til det sunne måltidet. Vi ser etter deg som er opptatt av mat, har glød og vilje til å stå på, og som gleder deg over å gi kunden det lille ekstra i ferskvareavdelingen. Du er en god bidragsyter både for et godt arbeidsmiljø og for at kundene våre skal trives. Vi ser etter deg som er hjelpsom, liker å «stå på scenen», og som har god kunnskap om, og interesse for mat.

Dine arbeidsoppgaver blir i hovedsak i ost og fiskedisken:
• Kundekontakt med god service og produktveiledning
• Produksjon,
• Påfyll og bestilling

Vi kan tilby deg: 
Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler.

 
Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef Anders Kleiveland på telefon 950 41 596
 
Søknad: registreres her

 

Søknadsfrist:  20. september 2019

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.