Coop Nordvest SA Mega

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 64 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 150 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

Coop Mega Førde søker butikkmedarbeider med arbeidsoppgaver i Kasse og Post i butikk

Stillingen har en stillingsandel på 80%, og inngår i turnus med arbeidstid på dagtid, ettermiddag/kveld og hver fjerde lørdag. Din viktigste oppgave som butikkmedarbeider er at du alltid setter kunden først, gir kunden «det lille ekstra», og lar aldri en kunde gå misfornøyd ut av butikken.

Arbeidsoppgaver
• Post i butikk
• Kundebehandling
• Kasse
• Forefallende renhold og rydding
 
Hva vi forventer av deg?

Du er hjelpsom og imøtekommende, og trives med salg og kundebehandling. Du jobber strukturert, er ansvarsbevisst, og håndterer hektiske situasjoner med godt humør. Det er viktig for oss at du byr på deg selv og bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Vi kan tilby deg: 
Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler.

 
Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef Anders Kleiveland på telefon 950 41 596
 
Søknad: registreres her


Søknadsfrist:  20. september 2019

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.