Coop Nordvest SA Extra

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 64 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 150 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

Extra Gossen søker BUTIKKMEDARBEIDER - tilkallingshjelp

Vi søker tilkallingshjelp som har mulighet til å stille på kort varsel ved uventet fravær i butikken eller ved ekstra behov i høysesonger og ved ferieavvikling. Arbeidstiden vil kunne variere med arbeidsvakter både på dagtid, kveld og lørdager. Stillingen passer godt for skoleungdom og studenter som vil jobbe på ettermiddager og helger. Du må være fylt 18 år.

Arbeidsoppgaver

  • Kundebehandling
  • Kasse
  • Vareinnfylling
  • Forefallende renhold og rydding

Hva vi forventer av deg?

Du har høy arbeidskapasitet, er hjelpsom og imøtekommende, og trives med salg og kundebehandling. Du jobber strukturert, er ansvarsbevisst, og håndterer hektiske situasjoner med godt humør. Det er viktig for oss at du byr på deg selv og bidrar til at kundene våre trives, og at du medvirker til et godt arbeidsmiljø i butikken.

Vi tilbyr ordnede lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med butikksjef Anita Ona på tlf. 979 95 346

Registrere din søknad her.

                                                                                  

 Søknadsfrist: 15. oktober 2019

 

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.