Coop Nordvest SA Obs BYGG

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 64 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i fylkene Trøndelag, Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Coop Nordvest SA eier og forvalter en betydelig eiendomsportefølje. Vi eies av våre 150 000 medlemmer, og drives etter samvirkeprinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene

 

Obs Bygg Breivika søker varehusmedarbeidere

Er du positiv, imøtekommende og løsningsorientert?  Da har vi en spennende mulighet for deg!

Vi søker engasjerte deltidsmedarbeidere i 10% stillinger i flere av våre avdelinger i byggevarehuset. Arbeidstiden vil i hovedsak være på ettermiddag og kveld, derfor passer stillingen godt for skoleungdom og studenter som ønsker å jobbe på ettermiddag og i helger.

 

Obs BYGG Breivika tilbyr et rikt sortiment innen mange varekategorier. Hos oss vil du ha glede av å hjelpe kunder med alt de trenger til sine prosjekter. Sammen med gode kolleger i et positivt arbeidsmiljø får du muligheten til å gjøre Obs Bygg Breivika til et av de beste bygg varehusene i området.

 

arbeidsoppgaver

 

  • Kundeservice
  • Varemottak/ plassering
  • Fortløpende sørge for at butikken holdes rydding og ren

 

Vi forventer av deg at du har «stå-på-vilje», og ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø. Du er selvstendig og pålitelig, og vil tilegne deg nødvendig varekunnskap om våre produkter. Du jobber strukturert og effektivt og trives i en hektisk arbeidsdag med høyt tempo. Du kan håndtere tunge løft og takler hektiske situasjoner med godt humør. Fagbrev som tømrer er positivt, men ikke et krav. Din evne til å lære i tillegg til ditt engasjement er viktigere.

Vi tilbyr en allsidig og utfordrende stilling med ordnede lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing og dekkes av våre forsikringsavtaler.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Ass. varehussjef Janita K Åkre på tlf. 920 14 842.

Søknad med CV registreres her

Søknadsfrist: 20. november 2019

 

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.