Coop Nordvest SA Mega

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 46 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 150 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

BUTIKKMEDARBEIDER - DELTID - FRUKT & GRØNT / BLOMSTER

Coop Mega Molde  søker butikkmedarbeider i frukt & Grønt / blomster avdelingen.

Stillingsomfang er 65%, og stillingen inngår i turnus med arbeidsvakter på dagtid, ettermiddag/kveld, og lørdag. Tiltredelse februar 2020.

I Coop Mega Molde er vi opptatt av å gi kunden det lille ekstra. For kunden betyr dette gode handleopplevelser med service, matglede og inspirasjon til det sunne måltidet. Vi ser etter deg som er opptatt av sunn mat, har glød og vilje til å stå på, og som gleder deg over å gi kunden det lille ekstra i frukt & Grønt-disken. Du er en god bidragsyter både for et godt arbeidsmiljø og for at kundene våre skal trives. Vi ser etter deg som er sprudlende, liker å «stå på scenen», og som har god kunnskap om, og interesse for blomster og frukt & Grønt.

Dine arbeidsoppgaver:
• Kundekontakt med god service og produktveiledning
• Vareinnfylling
• Gjennomføring og oppfølging av kampanjer
• Forefallende renhold og rydding
 
Coop Nordvest kan tilby: 
Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte. 

Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef Hilde Bjørsvik på telefon 922 61 537.
 
Søknad: registreres digitalt her.


Søknadsfrist:  26.01.2020

 

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.