Coop Nordvest SA Obs BYGG

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Norge, med 5 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 46 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i fylkene Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Coop Nordvest SA eier og forvalter en betydelig eiendomsportefølje. Vi eies av våre 150 000 medlemmer, og drives etter samvirkeprinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene

 

OBS BYGG ÅLESUND søker butikkmedarbeider i avdelingen for tyngre bygg og trelast

Er du positiv, imøtekommende og løsningsorientert?
Da har vi en spennende mulighet for deg!

 

Vi setter Kunden først i alt vi gjør, og vi behøver engasjerte medarbeidere til å skape gode kundeopplevelser.

Obs Bygg Ålesund tilbyr et rikt sortiment innenfor mange varekategorier. Hos oss vil du ha glede av å hjelpe kunder med alt de trenger til sine prosjekter. Sammen med gode kolleger i et positivt arbeidsmiljø får du mulighet til å sørge for at Obs Bygg Ålesund er butikken som kundene foretrekker for handel av byggevarer i Ålesund og distriktet omkring.

Arbeidsoppgaver

- Kundebehandling
- Varemottak/ plassering
- Kasse
- Pakking og utkjøring av varer
- Fortløpende sørge for at butikken er ren og ryddig

Arbeidstida vil gå inn i fast turnus med arbeid på dag, kveld og lørdager.

Vi ser etter deg som har høy servicegrad, «stå-på-vilje», og som bidrar til et godt arbeidsmiljø. Du er selvstendig og pålitelig. Du ønsker å tilegne deg kunnskap og se verdien av arbeidet du gjør hos oss. Du jobber strukturert, er effektiv og trives i en hektisk arbeidsdag med høyt tempo. Du kan håndtere tunge løft og takler hektiske situasjoner med godt humør. Erfaring fra bransjen og truckførerbevis er positivt, men ikke et krav. Din evne til å lære, i tillegg til ditt engasjement er viktigere. Du er god i norsk, både muntlig og skriftlig. Kompetanse i bruk av IT-verktøy er nødvendig, og søkere med fagbrev i butikk- eller tømrerfaget blir foretrukket.

Vi tilbyr en allsidig og utfordrende jobb med ordnede lønns- og arbeidsforhold.  Du får nødvendig opplæring og mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-lærings kurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.
Spørsmål om stillingen kan rettes til varehussjef Kjell-Erik Dimmen på tlf. 934 95 282 eller kjell.erik.dimmen@coop.no.
Søknad med CV registreres på: www.jobbdirekte.no   

Søknadsfrist: søndag 8. mars 2020

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.